Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2008, 14:07   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş iyi başladı (Adem Yılmaz )

Ertuğrul Sağlam'ın ligin ikinci yarısında sahaya süreceği 11 ve oynatacağı oyun sistemi ufak tefek değişiklikler dışında Konyaspor karşısındaki gibi olacağa benziyor.Konyaspor maçının özellikle ilk yarısındaki oyun yapısı Beşiktaş'ın başka maçlarda canının yanmasına neden olabilir. Defansın arkasına ve araya atılan her top tehlikeye neden oldu. Bu hastalığın daha önce de olması tedavinin yapılmadığını göstermekte.

Orta sahanın göbeğinde topa basacak, takımı ileriye çıkaracak, final pasını atacak oyuncunun olmaması büyük paralar ile takviye yapılan forvetin de işini zorlaştırıyor. Beşiktaş'ın attığı her iki gol de bunu apaçık gösterdi. Sakat sakat oynayan Tello olmasa belki de bu iki gol gerçekleşmeyecekti.

Mütevazı kadrosuyla mücadele eden Konyaspor, Beşiktaş'ın üzerine geldiği ilk ciddi atakta golünü buldu. Beşiktaş defansının, özellikle de kaleci Rüştü'nün yenen golde büyük hatası vardı. İşte bu uygulamalar Beşiktaş için problem olarak görülmekte.

Beşiktaş için sorunsuz olan bölüm; oyunu bırakmamaları, 90 dakika baskıyı düşünmeleri. Gerçi dün Beşiktaş'ın çok şey beklediği Bobo, Delgado, Cisse, Holosko oyuna ağırlıklarını koyamasalar da 90+3'de Tello'nun şık pasını ağlara gönderen Nobre, kenarda unutulmaması gereken bir isim.

Beşiktaş ligin ikinci yarısına deplasmanda aldığı 3 puanla başladı. Bu yüksek moral önündeki 5 maçlık seriye olumlu yansıyacaktır. Yeter ki Beşiktaş'ın hocası Ertuğrul Sağlam aralarda yaşanan yol kazalarında panikleyip takımın üzerinde fazlaca oynamasın.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla