Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2008, 14:08   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal geç açıldı! (Ruhi KANAL )

Kupa maçlarında iyi bir performans ortaya koyan Beşiktaş, ikinci yarının ilk maçında üç puanı ikinci yarıdaki baskılı oyunu ile kazandı. Zira ilk yarıdaki oyundan kimse üç puan beklemiyordu. Beşiktaş, bu yarıda ligin istikrarlı ekiplerinden Konyaspor karşısında kupa maçlarındaki kadar başarılı olamadı. Havanın soğuk olması yanında sahanın kötü zemini Beşiktaş'ın oyununu etkilediği düşünülebilir. Ancak özellikle ilk yarıda Siyah Beyazlıların iyi bir oyun ortaya koyduğu söylenemez.
Beşiktaş tedirgin başladığı maçta ilk yarıda oyunun hakimiyetini tamemen Konyaspor'a bıraktı. Genç Serdar Özkan'ı ilk onbirde sahaya sürmeyen Ertuğrul Sağlam anlaşılmaz şekilde Ali Tandoğan'dan orta sahada oyun kurucu olmasını istiyor. Maçın başlarında Tello'yu yine ortanın içine, Delgado'yu da sol tarafta oynatan Sağlam, oyunun hakimiyetini tamamen rakibi verdi.
Konyaspor ilk yarıda Beşiktaş'dan daha etkiliydi. Orta sahayı daha iyi kullanan Yeşil Beyazlılar ilk golü bulduktan sonra, Beşiktaş'ın gol arayışları karşısında bulduğu ikinci gol şanslarını ne yazık ki kullanamadı. Kalesinde gördüğü ilk golde Gomez'in, İbrahim Üzülmez ile Tello'yu oyundan düşürmesi Beşiktaş adına çok kötü bir puandı.
İkinci yarının hemen başında Tello'nun korner atışındaki İbrahim Toraman'ın golü bütün oyunun seyrini değiştirdi. Bu yarıda ilk yarının aksine oyunun hakimi Beşiktaş oldu. Konyaspor ilk yarıda kaçırdığı posizyonları bu yarıda çok aradı. Ertuğrul Sağlam'ın Delgado'yu ortaya çekmesiyle Beşiktaş oyunun hakimi oldu. Özellikle Serdar Özkan'ı oyuna aldıktan sonra Kartal'ın ağırlığı daha çok hissedildi. Kendisinden çok şey beklenen Holosko dün gol atamadı ancak özellikle ikinci yarıda verdiği paslarla yararlı oldu.
Beşiktaş dün Konya'da üç puanı uzatma dakikalarında kazanırken, oyun olarak değil ancak sonuç olarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptı.





bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla