Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2008, 14:16   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
-5'te huzur (Yemen Ekşioğlu )

Off Bobo off... Hava sıcaklığı -5 derece. Sadece sahada siz değil, stada gelen taraftarlar ve basın tribününde bizler de donduk. Öyle goller kaçırdın ki, son 15 dakikayı sıcak salonda izleme fırsatı bulamadık. Kaçırdığın bu gollerin ana sebeplerinden bir tanesi de, sahada ayakta duramamandı.
Aslında sen ve takımdaki arkadaşlarından İbrahim Üzülmez, Baki, Holosko, Cisse, İbrahim Kaş, Ali Tandoğan başta olmak üzere ayakta duramadınız. Kötü oynadınız demiyorum, ayakta duramadınız.
Saat 14.05’te sahaya çıktınız, 55 dakika ısındınız. Ayakkabılarınızı neden kontrol etmediniz? Bu nasıl profesyonellik?
Kararımdan vazgeçmeyeceğim. Herkes stoper, stoper diye bağırsın. Ben, ısrarla Koray’ın açığını kapatacak bir oyuncu istiyorum. Dün, sevgili Konya ASKF Başkanı Mehmet Baykan ile Mevlana’ya gidip dua ettim, Cisse’ye bir şey olmasın diye. Kasımpaşa maçından önce de Eyüp Sultana gideceğim, sakatlanmasın diye. Çünkü rakip, Beşiktaş forvetinden topu kaptığı andan itibaren, İbrahim Toraman ve Baki ile karşı karşıya kalıyor. Dün Konya kaçırdı, yarın ne olur bilinmez.
Son sözüm Halis Özkahya’ya; hocam ayıp oluyor... İnsanın ekmeği ile oynanmaz. Bu gidişle Ali Tandoğan’a futbolu bıraktıracaksınız. Ali’nin de dayanma gücü var. Biz,(teşbihte hata olmaz) malımıza sahip çıkıyoruz. Ama siz hocam, hırsızların başını belaya sokuyorsunuz. Ali Tandoğan’ın her düşüşünde sarı kart göstermek, biraz ayıp oluyor. Dünkü pozisyon penaltının babasıydı.
Ali Tandoğan olmasa, inanıyorum ki sen de penaltıyı verecektin Halis hocam.
Kulübelerin üstünde Mevlana’nın bir söz vardı: Her şeyin başı iyi huydur. Ben de şunu diyorum; her şeyin başı iş ahlakadır. Beşiktaş takımı Ertuğrul Sağlam önderliğinde iş ahlakını iyi beceriyor.
Dünün özeti de buydu.


bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla