Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2008, 14:40   #1
Ayche
Dişi Kartal

Ayche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Saç Dökülmesi

Hemen Hemen hepimizin sorunu haline geldi artık saç dökülmesi. saçlarınızı taradıgınızda , yıkadıgınız da dökülen saçlarını görüp üzülmeyen yoktur sanıyorum.Bu başlık altında saç dökülmesi ile ilgili kişisel deneyimlerinizi paylaşalım

Sordum soruşturdum saç dökülmesine iyi gelecek ilaçları , bitkisel tedavileri saç maskelerini vs vs..önümüzde çok fazla alternatif olmasına ragmen malesef tedaviden olumlu netice alabilmek herzaman mümkün olmuyor.

öncelikle eczanelerden temin edilebilecek malum bir kaç ilaç ismini hepimiz zaten biliyoruz.Düzenli kullanım ile malum ilaçlardan yarar saglayan insanlar oldugu gibi ilacı bıraktıkları zaman yine başa dönen insanlarında oldugunu ögrendim.Ben şimdi aktarlardan çok ucuza temin edebileceginiz , üstelik kullanımı da hayli kolay olan çam terebentini kullanıyorum.
20 cclik ve 50 cclik ambalajlarda satılan bu esansı kullandıgını şampuanın içine katıyorsunuz .Benim kullandıgım şampuan 750 'lilik dolayısyla içine 15 cc' li çam terebentini karıştırdım.haftada üç kez kullanmak şart ve her kullanımdan önce şampuan şişenizi bi iki sefer çalkalamanız gerekiyor.

Sonuca gelince belki inanmayacaksınız ama işe yarıyor.bu tedaviye ilk başladıgımda saçlarımı yıkadıktan sonra banyoda heryer dökülen saçlarımla dolu oluyordu. şimdi ise sadece 4 ya da 5 saç telimi kaybediyorum.

bu da avuç avuç saçları dökülen birine ciddi moral oluyor.

Not.Saç dökülmesinin çok çeşitli sebepleri olması nedeniyle önce bi doktora gitmenizi tavsiye ederim

ayche

Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu

Yoruldu Yüregim , Yoruldu

Ayche Ofline   Alıntı ile Cevapla