Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2008, 15:48   #1
|RespecT Me|
Banned

|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan Zan Takımla Çalışmalara Başladı

Click the image to open in full size.
Gökhan Zan Takımla Çalışmalara Başladı

Futbol Takımımız, Ankaragücü ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası grup son maçının hazırlıklarına ara vermeden başlarken, Gökhan Zan takımla birlikte idman yaptı.
Turkcell Süper Ligi'nin ikinci yarısının ilk maçında Konyaspor'u deplasmanda 2-1 yenerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Futbol Takımımız, Fortis Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına da ara vermeden başladı.
Bir süredir tedavisi süren Gökhan Zan, bugün takımla birlikte çalışmalara başlarken, yarın da Ricardinho takımla çalışacak.
Bugünkü idmana tedavileri süren Mehmet Sedef, Serdar Kurtuluş ve Mehmet Yozgatlı katılmadı.
Dünkü Konyaspor maçında oynayan futbolcularımız düz koşu yapıp antrenmanı tamamlarken, diğer futbolcularımız koşunun ardından 5'e 2 pas çalışması ve çift kale maç yaptı.
Siyah-Beyazlılarımız 16 Ocak'ta Ankaragücü ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası grup son maçının hazırlıklarını yarın (14 Ocak) saat 15.00'te basına açık yapılacak idmanla sürdürecek.

ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla