|  13-01-2008, 22:10 | #1 | 
  | 
				 Tecrübe Puanı: 18  |  |   Yanlızlık saatını bılırmısın sen |  |  
  Yalnızlık saatini bilirmisin sen içinde sen olan  Bu gecede Sensizliğimi her gece olduğu gibi uykusuzluğa tercih ediyorum  Bu bir yalnızlık saati  Yalnızlık saatini bilirmisin sen içinde sen olan  Aslında hiç yalnız kalınmamış bir saattir bu  Akrebin yelkovanı en istekli kovaladığı  Saniyenin en anlamlı ilerlediği bir saat bu  Sensizliğin yalnızlığımı bozduğu saat  İnsan geceleri yalnızlıklarıyla, düşünceleri ile baş başa kalır ya  İşte ben, ne yalnızlığım nede düşüncelerimle baş başa kalabiliyorum  Sensizliğinin varlığı yetiyor her geceme  Düşüncelerim hiç değil ama, sensizliğimle baş başayım her an  Hep sen oldun hiç ışık saçmasanda ayımın parıltısında,  Bazen sigaramda  Kalp atşımın tınısında  Bazen zorlanarak aldığım nefeside  Ama hep oldun varlığımda…  Sadece uzaklığını hissettiriyordun en soğuk yüzünle  Ama o uzaklığın içinde bile senin oluşun mutluluk veriyor bana  Birlikteliğimiz her gece olduğu gibi bu gecede devam edecek biliyorum  Ama itiraf ediyorum ki dünden beri çok özlemişim seni  Hiç yalnız kalamamış yalnızlığımın sebep ve anlamındaki sen  O kadar özlemle bekliyorum ki gece olmayı seninle  Bu gece, yarın gece, bir sonraki gece hatta bir sonraki  Çünki hiç yitiremediğim  Yere düşen bir ekmek parçası gibi öpüp bir kaldırım kenarına bırakamadığım  umutlarım var ellerimde içinde sen olan ve hiç bırakamadığım…  Konu bjk.yaren tarafından (14-01-2008  Saat 04:41 ) değiştirilmiştir..
 | 
  |   |   |