Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2008, 10:12   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Işığı görüyorum

Konyaspor galibiyetiyle moral bulan başkan Demirören, teknik direktör Sağlam’a, "Hem sizde hem futbolcularımızda bizi zaferlere götürecek ışığı görüyorum" dedi.

KONYASPOR deplasmanında güzel bir oyunla 2-1 galip gelen Beşiktaş’ta yüzler gülüyor... Siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, karşılaşma sonrası teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile menajer Sinan Engin’i tebrik ederken, geleceğe yönelik iddialı mesajlar verdi. Sağlam ve Engin’e, "Bizi hedeflere ulaştıracağınıza eminim" diyen Demirören, bu sezon hem Süper Lig şampiyonluğunu hem de Fortis Türkiye Kupası’nı kazanacaklarını iddia etti. Demirören, şunları söyledi:

Taraftar da güveniyor

"Konya’da ortaya koyduğumuz futbol ve sonuçtan çok memnunum. Futbolcularımız saha ve hava şartları son derece zor olmasına rağmen rağmen kazanmayı bildi. Konyaspor da elinden geldiğince mücadele etti. Fakat bizim kalitemiz ve kazanma arzumuz baskın geldi. Oyunun genelinde iyi oynayan ve üç puanı hak eden takım bizdik. İkinci yarının ilk maçı olması nedeniyle Konya’dan galibiyetle ayrılmak önemliydi. Bunun devamının geleceğine inanıyorum. Gerek sizde gerekse futbolcularımızda bizi zaferlere götürecek ışığı görüyorum. Taraftarlarımız da soğuk havaya rağmen Konya’da takımı yalnız bırakmayarak bize duydukları güvenlerini gösterdiler. Umarım bu desteklerini sonuna kadar sürdürürler."

Nobre geleneĞİ

Beşiktaşlı Nobre, üç sezondur ligin ikinci yarısına golle başlıyor. Sambacı, 2005-06’da Fenerbahçe’de oynarken, Gençlerbirliği’ne 2, geçen sezon Vestel Manisa’ya 3, bu sezon da Konya ya 1 gol attı.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla