Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2008, 10:39   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gökhan işbaşında

Gökhan işbaşında
Click the image to open in full size.

Uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Gökhan Zan, dünkü çalışmaya katıldı. Beşiktaş, Türkiye Kupası'ndaki Ankaragücü maçının hazırlıklarını ara vermeden sürdürdürdü.
14.1.2008



Bugün basına açık
Turkcell Süper Ligi’nde ikinci yarının ilk maçında Konyaspor’u deplasmanda 2-1 yenerek moral bulan Beşiktaş, çarşamba günü Fortis Türkiye Kupası’nda oynanacak olan Ankaragücü maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Başkent ekibinin konuğu olacak olan Beşiktaş’ta bir süredir tedavisi süren Gökhan Zan da çalışmalara katıldı. Brezilyalı Ricardinho’nun ise bugün saat 15.00’te basına açık yapılacak idmanda yer alacağı açıklandı. Çalışmada oyuncuların bir hayli hırslı olduğu gözlemlendi.
Delgado oynamayacak
Çalışmaya tedavileri süren Mehmet Sedef, Serdar Kurtuluş ve Mehmet Yozgatlı katılmazken, Konya mücadelesinde oynayan futbolcular düz koşu yapıp antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise tempolu koşunun ardından 5’e 2 pas çalışması yaptı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın yapılan çift kale maçta futbolcularını sık sık uyardığı öğrenildi. Adalesine darbe alan Arjantinli Matias Delgado’nun ağrılarının sürmesi nedeniyle kupa maçından teknik heyet tarafından riske edilmeyeceği bildirildi
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla