Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2008, 11:22   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Erman Toroğlu'ndan ilginç yorum!

Maraton'da Şansal Büyüka'nın Beşiktaş'ın deplasman maçlarındaki başarısını dile getirmesi üzerine Erman Toroğlu "Beşiktaş'ın iç saha maçlarını seyircisiz oynaması gerekir" dedi. Büyüka'nın "Beşiktaş deplasmanda F.Bahçe ve G.Saray'a yenildi. Ankaraspor ile golünün verilmediği maçta berabere kaldı, onu da kazancaktı. Anadolu'daki kalan 7 maçını da kazandı" sözleri izürine Toroğlu'nun yaptığı çarpıcı yorum şöyle:

İşte o diyalog;

ŞANSAL BÜYÜKA: Belediye G.Saray maçında da 2-0’dan maç vermişti. Zico, kendi sahamızda kaybettiğimize göre dışarıda kazanmamız gerekiyor dedi. F.Bahçe üst üste 2 deplasmana gidecek G.Antep ve Sivas. Bu sezon F.Bahçe’nin 8 deplasmanda 3 galibiyeti varç Sivas 10 maç üst üste içeride kazandı. Gerçekten ilginç maçlar bekliyor bizi. Hocam istatistikler her şey değil ama Beşiktaş’a bakıyorum. 2 deplasman kaybetmiş. Onlar da G.Saray ve Fener. Anadolu’da 7 maçta 7 yapmış.

ERMAN TOROĞLU: Beşiktaş seyircisiz oynamalı kendi sahasında! En büyük rakipleri kendi seyircileri.
ŞANSAL BÜYÜKA: Bu galibiyeti zirvede Beşiktaş’ın ayak sesleri olarak görüyorum.

ERMAN TOROĞLU: Beşiktaş sonuna kadar götürecek. Beşiktaş’ın en büyük tehlikesi kendi taraftarı… Kendi kendini tatminden başka bir şey değil. Liverpool maçında bayıldım ama.

"BAKİ'Yİ BİRAZ RAHAT BIRAKIN"

ŞANSAL BÜYÜKA: Bu deplasman başarısını sürebilir mi?

ERMAN TOROĞLU: Sürdürür ama çift santrahafta sakatlık var. Beşiktaş seyircisi ve yazarları Baki Mercimek’e haksızlık yapıyorlar. Baki iyi bir transfer ve iyi bir oyuncu. Onu biraz daha rahat bırakmak lazım.

"HOLOSKO'DAN VERDİĞİN PARAYI ÇIKARTIRSIN"

ŞANSAL BÜYÜKA: Konya kendi sahasında kazanmayı ezberlemiş bir takım… Beşiktaş ise Holosko, Bobo, Tello, Delgado ile hücuma dönük bir takım sahaya sürdü...

ERMAN TOROĞLU: Holosko iyi transfer Beşiktaş’ta…
ŞANSAL BÜYÜKA: 5 milyon verilir mi Holosko’ya peki?

ERMAN TOROĞLU: Bir sakatlık olmazsa Holosko’ya verdiğin parayı çıkartırsın. Holosko çok yönlü de bir oyuncu… Delgado ile iyi işler yapacaklar…

"BOBO'DA DÜŞÜŞ VAR"

ŞANSAL BÜYÜKA: Maçın bütününe baktığımızda Beşiktaş’ın hakkıydı maç…

ERMAN TOROĞLU: Top yekün gitmiyorlar. Önce bir arkayı sağlama alalım diyorlar. Oyun disiplinini her geçen gün yükseltiyorlar…

ŞANSAL BÜYÜKA: Bobo da bir düşme var sanki…

ERMAN TOROĞLU: Holosko’yu aldıktan sonra bazı şeylere karar verecektir Beşiktaş… Hücum gücünde değişiklik olacaktır.

ŞANSAL BÜYÜKA: Beşiktaş’ın ceza sahasına ortalarda 20’ye 11 üstünlüğü var… Rakip ceza alanında topla buluşmalarda Beşiktaş’ın üstünlüğü var… Delgado’yu bugün beğenmeyenler çoğunlukta ama bence fena değildi.

ERMAN TOROĞLU: O sahada bir şey diyemezsin zaten. Bu tip maçlarda biraz hoşgörülü olmak lazım.

ŞANSAL BÜYÜKA: Beşiktaş’ın yediği golde savunma kalabalık ama gol geliyor… Nobre’nin golü hocam… Tello’dan armut piş ağzıma düş diye bir pas…
ERMAN TOROĞLU: Bobo’nun göğsüyle indirişi de güzel ama.

TELLO MU, CARLOS MU?

ŞANSAL BÜYÜKA: Demirören ve Sinan Engin Tello’nun Robero Carlos’tan daha iyi bir transfer olduğunu söylüyorlar…

ERMAN TOROĞLU: Çok farklılar… Elmayla armutu kıyaslamak gibi… Tello’nun geliş biçimiyle Roberto Carlos’un gelmesinin sebebi farklı.

ŞANSAL BÜYÜKA: Burak Yılmaz’a yeteri kadar şans verildi mi?

ERMAN TOROĞLU: Ben olsam satmazdım. Veririm kiralık, bir oynasınlar gitsinler gelsinler…

Milliyet
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla