Alıntı: ayhan78bjk´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar yazdıklarımı nasıl okudunuz bilmiyorum. fenerli olsam burda ne işim var. hem bu dizeler beşiktaşa ait değil fenere ait. yazıyı daha dikkatli okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.
d!e4u-bjk sözüm sana yazdıklarına dikkat et yazılanları da gözünle oku. sana bu kadar yeter sanırım.
shwarzer adler bu sözüm de sana burada yüce beşiktaş taraftarına söylediğim en ufak bir küfür vs yok. saygım var. zaten yazılanları da sansürlemişim. bana uyarı yapma admin isen beni forumdan atmak istiyorsan at. bakalım görelim senin de ne kadar saygın var beşiktaşlılara. | Bak kardeşim öncelikle asıl sen iyi oku anla die4you sana mı fenerli demiş fenerlilere mi demiş.. Bana gelince de benim sana uyarım burda kalıcı olup olmayacağınla ile ilgiliydi. Benim sana uyarı yapmam için illaki admin ya da mod olmama gerek yok sen zaten bu kafayla gittiğin sürece banlanırsın benim bişey yapmama gerek yok. Forum kurallarını iyice okursan ki bakmadığın belli oluyo kısaltma da olsa sansür de olsa böyle şeyleri yazman yasaktır. benim Beşiktaş'a ve Beşiktaşlılara olan saygım sana düşmez. Söylediğin en ufak bir küfür bile yoksa neden konuyu değiştirdin? Olduğu gibi dursaydı.. Burda erkek üye olduğu kadar bayan üye de var ve bizi geçtim onlara saygı göstermen lazım. Biz tribünlerden küfürü yok edelim diye uğraşırken senin burda öyle iki satırlı sırf küfür etmek uğrana yazılmış sözleri buraya yazmaya hakkın yok.. Bakalım bu yazdıklarımı okursan eğer bunları neresinden anlayacan..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. |