Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2008, 06:51   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal'da son karar Meite

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Majstoroviç ve Kyrgiakos ile anlaşamayınca yeniden Abdoulaye Meite için harekete geçti. Bolton'lu futbolcunun menajeri, İstanbul'a davet edildi.

***

Meite'yi getirin!

Kyrgiakos, Ze Castro, Majstoroviç, Oleguer ve Cahill ile temasa geçen Beşiktaş'ın hocası Ertuğrul Sağlam "Meite" dedi.

Ara transfer çalışmalarını ara vermeden sürdüren Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, savunmasını güçlendirmek için görüşmelerde bulunduğu isimlerden Meite'de karar kıldı. Kyrgiakos, Ze Castro, Oleguer, Cahill ve Majstoroviç ile temasa geçen siyah-beyazlılar; ligin ilk yarısı biter bitmez teklif yaptıkları Fildişi Sahilli oyuncu Abdoulaye Meite Click the image to open in full size.için Bolton kulübüyle yeniden masaya oturuyor.

BONSERVİSİ 4.5 MİLYON EURO

Genç teknik direktör Sağlam'ın ısrarla 27 yaşındaki tecrübeli oyuncusu istemesi üzerine harekete geçen Beşiktaş yönetimi, İngiliz ekibine yeni bir teklifle gidiyor. 2010'a kadar Bolton ile sözleşmesi devam eden Meite için menajer Sinan Engin'in hafta sonunda İngiltere'ye gideceği ve yıldız oyuncunun 4.5 milyon euro'luk bonservis bedelini düşürmek için yetkililerle görüşmelerde bulunacağı ifade edildi.
Fatih DOĞAN
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline