Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2008, 06:55   #2
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Meite tamam
Beşiktaş, Fildişili savunma oyuncusu Abdoullaye Meite ile her konuda anlaşmaya vardı. Kara Kartal, Bolton'u ikna etmek için kolları sıvadı.
15.1.2008




‘İstanbul’a gelirim’
Beklenen verim sağlanamayan Lamine Diatta’nın yerine oyuncu arayışına giren Beşiktaş birçok önemli isim ile görüşmüş ancak bir türlü kesin anlaşma sağlayamamıştı. Kyrgiakos ve Coloccini gibi oyuncularla ciddi şekilde ilgilenmesine karşın bir türlü son noktayı koyamayan Siyah-Beyazlılar, Bolton’un Fildişili yıldızı Abdoullaye Meite ile her konuda anlaşmaya vardı. Kartal’ın teklifine ‘evet’ diyen Meite’nin kulübü Bolton sorun çıkarmazsa transferde mutlu son yaşanacak.
‘Yanıt bekliyorum’
Bolton Wanderers’ın ‘olur’ demesi halinde, Meite’nin bu hafta içi İstanbul’a geleceği ve Beşiktaş’la resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi. İngiliz ekibinden yanıt beklediklerini söyleyen menacer Sinan Engin, “Ara transferde oyuncu almak, deveye hendek atlatmak gibi. Ancak her gün elimize yağmur gibi oyuncu listesi yağıyor. Bolton zorluk çıkarırsa farklı hedeflere yöneliriz. Kulübün parasını sokağa atmayız” diye konuştu.

Orhan YILDIRIM
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline