Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2008, 07:04   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dev Adamlar'a davet

RÜYA TAKIM, TÜRKİYE'Yİ İSTEDİ

Dev Adamlar'a davet

ABD Basketbol Federasyonu, Olimpiyat hazırlıklarında Milli Takımımız ile oynamak için başvuruda bulundu

Click the image to open in full size.
ABD Basketbol Milli Takımı, 2008 Pekin Olimpiyatları öncesi hazırlık maçı yapmak için A Milli Basketbol Takımımız'ı Çin'e davet etti.
Çin'in Macau kentinin ev sahipliği yapacağı organizasyon için iki ülke basketbol federasyonları arasındaki temasların devam ettiği, teklifin, FIBA Dünya Merkez Yönetim Kurulu toplantısı için ABD'nin Chicago kentinde bulunan Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'e sözlü olarak iletilen bu teklifin, bu ay resmi olarak federasyona bildirildiği ve değerlendirmeye alındığı belirtildi.
2006 Dünya Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan, 2007'deki Amerika Kıta Şampiyonası'nda namağlup şampiyonluğa ulaşarak olimpiyatlara katılma hakkı elde eden ABD Milli Takımı'nın, 31 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında Türkiye'nin yanı sıra Litvanya ile de maç yapacağı vurgulandı. Teklifin kabul edilmesi durumunda, A Milli Basketbol Takımımız'ın tüm seyahat ve konaklama masraflarını ABD Basketbol Federasyonu karşılayacak.
Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, davetle ilgi yaptığı açıklamada, "Bu hem basketbolumuz, hem Türk sporu hem de ülkemiz adına önemli bir tekliftir ve bizleri gururlandırmıştır" dedi.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline