Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2008, 07:16   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Defansa uyarı

Beşiktaş’ın teknik patronu, Ankaragücü karşısında kritik kupa maçı oynayacaklarını belirtirken, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "Herkes birbirine yardım etmeli. Çıkışımız bu maçta da sürmeli" dedi.

KONYASPOR karşısında uzatmada gelen altın değerindeki 3 puan Beşiktaş’ta yüzleri güldürürken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ı Ankaragücü maçı öncesi düşünce aldı. Lig maçında yenilen golü unutamayan teknik patron kritik Fortis Türkiye Kupası karşılaşmasında da aynı hataların tekrarlanmaması için oyuncularını dün uyardı.

Menajer Sinan Engin’in de yer aldığı mini toplantıda Sağlam, galibiyetin güzel olduğunu ancak yapılan basit hataların başlarına çok iş açacağını ve bu konuda herkesin dikkatli olması gerektiğini üstüne basa basa söyledi. Teknik patron şöyle konuştu:

"Çok kolay goller yiyoruz. Konya maçında ceza alanımızda 9 oyuncumuz olmasına rağmen rakip gol atıyorsa arıza var demektir. Ankaragücü maçında başımız ağrıya bilir. Tur için gerekli puanı almalıyız. İnce hesap işlerine girmeyelim. Bebbe ve Jaba gibi çabuk ve son vuruşları iyi olan oyunculara dikkat etmeliyiz. Herkes birbirine yardım etmeli.

Amacımız 2 kupa

Takım olarak iyi bir çıkış yakaladık. Bunu sürdürmeliyiz. Arkadaş, aşk, sevgili, sohbet - istanbul.net - İstanbul'a Özel Arkadaşlık Sitesi deplasmanının zor olduğunu kimse unutmasın. Tello, Delgado ve Holosko ofansif oldukları kadar defansif yönlerini bu maçta sahaya yansıtmalı. Başkent’te destek vermeye gelen taraftarlarımızı evlerine mutlu gönderilim."

İyi bir kadroya sahip olduklarını söyleyen Sinan Engin ise Ankaragücü karşısında tempolu oynamak zorunda olduklarını söyledi. Engin, "İki kulvarda da iddialıyız. Amacımız camiamıza 2 kupa hediye etmek. Bunun için de istikrarlı oynamak zorundayız. Bu yüzden de oyuncularımıza büyük görev düşüyor. El birliğiyle Beşiktaşımız’ı en iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz" diye konuştu.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla