Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2008, 07:24   #3
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Meite için yeni teklif

Kartal, Fildişili stoperi transfer etmek için maddi olanaklarını sonuna kadar zorlarken Menajer Sinan Engin, "Meite'yi çok istiyoruz. Bolton'la yaptığımız pazarlıklarda önemli ilerlemeler sağladık" dedi.



Beşiktaş, Meite'nin transferini gerçekleştirmek için kulübü Bolton'la olan pazarlıklara hız verdi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın özellikle istediği Fransız futbolcu için kulübünün 5 milyon euro bonservis bedeli talep etmesi bile Siyah-Beyazlı yönetimi yıldırmadı. Yönetici Mario Berk'in bizzat yürüttüğü bu transfer için İngiliz kulübüne 3 milyon euro teklif edildiği öğrenildi.

MEITE TAKIMA GÜÇ KATAR
Beşiktaş İdari Menajeri Sinan Engin, 'Listemizde yer alan isimleri büyük bir titizlikle inceledik ve Meite'nin alınmasına karar verdik. Ancak kulübünün 5 milyon euro istemesi gerçekten maddi açıdan bizi zorlar. Bizim önerdiğimiz rakam ile onların istediği arasında belirli bir noktada buluşacağımızı düşünüyorum. Bu transferi gerçekleştirdiğimiz takdirde bizi kimse tutamaz" dedi. takdirde bizi kimse tutamaz" dedi.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline