Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2008, 10:41   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ronaldinho ikinci plan !

Click the image to open in full size.
Ronaldinho ikinci plan !
Milan Başkanı Silvio Berlusconi, Ronaldinho için 'Öncelikli hedefimiz değil' dedi.
14 Ocak 2008 11:39
Milan Başkanı Silvio Berlusconi, Napoli’yi muhteşem bir oyun sonrasında 5–2 yendikleri maçtan sonra basın mensuplarına gündemdeki transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Milan'ın müthiş zaferinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Silvio Berlusconi, Milan'a transferine çalışıldığı öne sürülen Barcelonalı Ronaldinho için "Öncelikli hedefimiz değil" ifadesini kullandı.

Milan'ın yine Barcelona'dan Zambrotta'yla yakından ilgilendiği yönündeki haberleri doğrulayan Berlusconi, "Zambrotta’nın takımımıza katılacağını garanti edebilirim. O da Milan’a gelmek istiyor. Şu anda işlerin sadece imzaya kaldığını düşünüyorum. Pazarlıklarımız sürüyor. Sonucun istediğimiz gibi olacağına inanıyorum" dedi.

Kendisine ısrarla Ronaldinho'yu soran gazetecileri de merakta bırakmamayı tercih eden İtalya eski Başbakanı, "Şu anda Ronaldinho’nun bizim için öncelikli bir hedef olduğunu düşünmüyorum. Takım içindeki dengeyi korumak bizim için daha önemli. Elimizde pek çok ‘şampiyon’ var. Onların huzur ve uyumunu korumamız gerekiyor. Bütün bunların yanısıra Ronaldinho bu aralar çok formsuz. Kısacası, onu almak bizim için öncelikli bir hedef değil" diye konuştu.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla