Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2008, 12:17   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nicevic: Avrupa'da şampiyonluk hedefliyoruz

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı'nın Hırvat oyuncusu Sandro Nicevic, hem Türkiye'de hem de Avrupa'da şampiyonluk yaşamak istediklerini söyledi.

Sandro Nicevic, siyah-beyazlı kulübün çocuklara yönelik resmi dergisi Yavru Kartal'ın Ocak ayı sayısında yer alan röportajında, güçlü bir kadroya sahip olduklarını belirterek, "Hem Türkiye'de hem de Avrupa'da şampiyonluk yaşamak hedefindeyiz. Şu anda takım içinde her şey yolunda gidiyor. Oynadığımız hiçbir takımın bizden güçlü olduğunu görmedik. Çok az maç kaybettik ama bunun sebebi o takımların bizden güçlü olması değildi. Galibiyet serisine devam edersek şampiyon olmamız kaçınılmaz" diye konuştu.

Takım içinde arkadaşlığın çok iyi olduğunu vurgulayan Hırvat pivot, “Zaten durum böyle olmasaydı üst üste bu kadar galibiyet alamazdık” dedi.

İşini severek yaptığını, maçlara ve antrenmanlara motive olarak çıktığını dile getiren Nicevic, Türkiye ve Beşiktaş ile ilgili bir soruya, "Türkiye'ye gelmeden önce çekincelerim vardı ama buradaki arkadaşlığı, taraftarları, kısacası camiayı gördükten sonra ben de kendimi onlardan biri gibi hissetmeye başladım. Artık ısındım ve uzun yıllardan beri buradaymışım gibi hissediyorum" diye yanıt verdi.
</B>
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla