Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2008, 16:41   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Türkiye'nin Real'i Beşiktaş !'

Click the image to open in full size.

Huelva forması giyen Ersen Martin, takım arkadaşı Portekizli Beto’ya Beşiktaş’ı övdü.

Beşiktaş stoper arayışlarına devam ederken Beto konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Bolton’da oynayan Fildişi Sahili’nden Meite ile Huelva’da ter döken Portekizli Beto’ya ağırlık veren siyah-beyazlı yönetim mutlu sona çok yakın. İspanya’nın Huelva takımında forma giyen Beto için menajer Sinan Engin’in arayıp yardım istediği Ersen Martin gelişmeleri anlattı. Sakatlığı yavaş yavaş geçen ve yeni takımı Huelva’ya alışmaya çalışan golcü oyuncu, Beto’nun kendisine Beşiktaş’ı sorduğunu belirterek şunları söyledi: “Beto Beşiktaş’ın kendisini istediğini söyleyip benden bilgi istedi. Ben de İspanya’da Real Madrid ve Barcelona nasılsa, Türkiye’de de Beşiktaş öyle. Büyük kulüp. Eğer böyle bir yerde forma giymek istiyorsan hiç düşünme İstanbul’a git. Ayrıca taraftarı da inanılmaz.”

‘KALİTELİ BİR OYUNCU’

Ersen Martin ayrıca takım arkadaşının performansını da değerlendirerek “Bence kaliteli bir oyuncu. Beşiktaş’a faydalı olacağını düşünüyorum. Umarım transferi gerçekleşir” dedi. Kulübünden ayrılmak isteyen Beto’nun da bu sözlerin ardından Beşiktaş’ın teklifine “Evet” dediği ve kulüplerin anlaşmasını beklediği ifade edildi. Huelva ise 2010’a kadar sözleşmesi olan ancak ayrılmakta kararlı olan Beto’yu satmak istiyor ama 1 milyon Euro dolayında bonservis talep ediyor.

YATTARA GÜNDEMDE YOK

Yönetim ise önceliği Bolton’da forma giyen Meite’ye veriyor. Fildişi Sahilli oyuncu siyah-beyazlı kulübe gelmek istemesine rağmen hem kulübünün 2 milyon pound dolayında bonservis istemesi hem de Meite’nin Afrika Kupası’nda oynayacak olması transferini zorlaştırıyor. Tüm bunlara rağmen siyah-beyazlılar Meite’den çıkacak sonucu bekliyor. Fildişili oyuncunun olmaması halinde hazırda bekleyen Beto’nun transferi an meselesi görünüyor. Bu arada Menajer Sinan Engin, sezon sonu Trabzonspor’dan ayrılmak isteyen ve Beşiktaş’ın teklif sunduğu iddia edilen Yattara için “Böyle bir durum söz konusu değil. Gündemimizde yok” dedi.

Higuain’in menajeri çağrıldı

Diatta'yı gönderip Holosko’yu alan Beşiktaş yönetimi, yeni stopere kontenjan açmak için de Higuain’i yollamak istiyor. Yıllığı 1 milyon dolara 3.5 senelik sözleşme yapılan Arjantinli oyuncunun menajeri İstanbul’a davet edildi. Higuain, Beşiktaş’tan ayrılmak istemediğini söylerken yönetim Arjantinli’yi ikna edip anlaşma yoluna gitmeye çalışacak.

TELLO’NUN ARKADAŞI!

Bu sezon Huelva’da 8 maçta forma giyen ve ayrılmak isteyen Beto, 10 yıl Sporting Lizbon’da forma giydi ve bir dönem Tello ile birlikte oynadı.

Rico idmana çıktı

Beşiktaş'ta sakatlar düzeliyor. Önceki gün Gökhan Zan takımla çalışmalara başlarken dün de Ricardinho arkadaşlarına katıldı. Beşiktaş, yarınki A.Gücü maçı için bugün Ankara’ya gidecek.

Vatan
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla