Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2008, 18:36   #2
ishakbjk
 
ishakbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 Bobo,Holosko ve İbrahim Toromanın Ankaradaki İmza Töreninde Olay Çıktı ...

İMZALADIĞI KAŞKOL OLAY ÇIKARDI!..


Beşiktaşlı futbolcular Bobo, Holosko ve ibrahim Toraman’ın Ankara’da Kartal Yuvası mağazasını ziyareti sonrasında olaylar çıktı.
Fortis Türkiye Kupası’nda yarın Ankaragücü ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bugün Ankara’ya gelirken, futbolculardan Bobo, Holosko ve ibrahim Toraman, bir alış veriş merkezinde bulunan Kartal Yuvası mağazasını ziyaret etti.
Kalabalık bir taraftar topluluğu tarafından karşılanan futbolcular, tezahüratlar arasında mağazaya girerken, yaşanan kargaşa nedeniyle sıkıntılı anlar yaşadılar.
Mağaza çıkışında da futbolcuları otele kadar yalnız bırakmayan taraftarlar, imza alabilmek için büyük çaba sarf ettiler.

İMZALI KAŞKOL KAVGA ÇIKARDI

Bu arada mağaza çıkışında Bobo’nun imzaladığı kaşkolun kaybolması, taraftarlar arasında kavga çıkmasına neden oldu.
Brezilyalı futbolcunun imzaladığı kaşkolun kalabalık arasında kaybolması sonrasında grup içinde bulunan bir kişi, kaşkolu çaldığı iddia edilerek tartaklanmaya başlandı. Bu kişinin de gruba karşılık vermesiyle büyük bir kavgaya dönüşen olaylara, güvenlik güçleri müdahale etmeye çalıştı.
Uzun süren olaylar, kaşkolu çaldığı iddia edilen kişinin güvenlik güçleri tarafından yangın çıkışından kaçırılması ve polisin olay yerine gelmesiyle güçlükle önlendi.
__________________
Click the image to open in full size.

Konu ishakbjk tarafından (15-01-2008 Saat 18:41 ) değiştirilmiştir..
ishakbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla