Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2008, 18:24   #2
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kartal işi Sağlam'a aldı


Kartal zor da olsa istediğini aldı !.. Lige son dakikada attığı golle galip geldiği Konyaspor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası'nda karşı karşıya geldiği Ankaragücü ile 1-1 berabere kalarak ceyrek finale kalma yönünde çok büyük bir avantaj yakaladı.
Bozuk bir zemin altında oynanan karşılaşmaya Ankaragücü daha baskılı başladı. Başkent temsilcisi mutlak galip gelmesi gereken maçta 40. dakikada yeni transfer Gökhan'ın attığı golle 1-0 öne geçerken, ilk yarıda bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda ise Beşiktaş baskısı vardı. Siyah beyazlılar rakip kalede önemli ataklar geliştirirken, aranılan gol 52.dakikada Bobo ile geldi geldi. Karşılaşmada skorun 1-1'e gelmesinden sonra Ankaragücü rakip kalede ataklarını yoğunlaştırsa da galibiyet golü gelmedi ve maç 1-1 sona erdi.

Maçta ayrıca 79. dakikada Baki ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Beşiktaş bu sonucun ardından ceyrek finale kalma şansını büyük bir ölçüde garantilemiş oldu. Beşiktaş'ın ceyrek finale kalamamsı için Ankaraspor'un Diski'yi 6 farklı yenmesi gerekiyor.

ANKARAGÜCÜ: 1 BEŞİKTAŞ: 1

STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Yunus Yıldırım, M. Ömer Altuntaş, Volkan Akçit

ANKARAGÜCÜ: Serkan, Elyasa, Krita, Silva, İlkem, Cem Can, İbrahim Ege, Gökhan, Murat Erdogan, Murat Duruer (Dk. 70 Jaba), Bebbe
TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Kutlu

BEŞİKTAŞ: Hakan, Ali, İbrahim Toraman, Baki, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan (Dk. 30 İ.Kaş), Cisse, Delgado, Tello, Nobre (Dk 67 Holosko), Bobo

TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

GOLLER: Dk. 40 Gökhan, (Ankaragücü) Dk.52 Bobo (Beşiktaş)
SARI KARTLAR: Gökhan, Elyasa
KIRMIZI KART: Baki


bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla