Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2008, 21:28   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 Kulübümüz’den Açıklama

Click the image to open in full size.
Kulübümüz’den Açıklama

Milliyet Gazetesi’nde bugün “750 bin Avro’luk Tazminat” başlığı ile yayımlanan haber tamamen hayal ürünüdür.
Haberde yer alan Holosko’nun transferi sırasında Vestel Manisaspor ile Kulübümüz’ün gizli bir protokol yaptığı ve Koray Avcı’nın Vestel Manisaspor’a gitmeyi kabul etmemesi durumunda 750 bin avro ödeyeceği iddiası yalandır.
Koray Avcı için 750 bin avro tazminat maddesi konulması söz konusu olmadığı gibi, Kulübümüz Vestel Manisaspor ile de kesinlikle gizli bir protokol anlaşması yapmamıştır. Kamuoyu tarafından da bilindiği gibi İMKB’ye bağlı olan Kulübümüz’ün yaptığı bütün sözleşmeler kayıt altında ve incelenmeye açıktır.
Milliyet Gazetesi dün bu haberle ilgili olarak Kulübümüz’den bilgi istemiş, kendilerine bu şekilde bir gizli protokolün ve tazminatın kesinlikle olmadığı bilgisi verilmesine rağmen, bugün gerçeklere dayanmadığını tarafımızdan öğrenmiş oldukları iddiaları haber olarak yayınlamıştır.
Bu etik dışı tutum tamamen art niyetlidir ve Kulübümüz Milliyet Gazetesi’nden bu yalan haberin düzeltilmesini talep edecektir.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,
BEŞİKTAŞ JK
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla