valla arkadaşlar ankaragücü nün sahasının namı 2 senedir var rezalet bi zemini var o sahanın geçen sene de baya muhabbeti döndü. Sivas taki sorun soğuktan dolayı o kadar kar yağmasına rağmen Sivas ın sahası gene de Ankaragücü nün sahasından düzgün. Ayrıca Sivas Trabzon maçını da izledim hiç de öle doğrdu düzgün bir oyun yoktu sahada. Trabzon defansı o kadar rezil ki isterse nou camp da falan oynansın o maç gene Sivas yenerdi. Orda zeminin mazereti yok. Bizim beğenmediğimiz Baki bile şu an Trabzondaki defans oyuncularından 2 kat iyi. Ayrıca Sivas da artık soğuğu hissetcek durumda değildir. Adamlar her gün o soğukta antreman yapıyorlar buna alışkınlar. Neyse bugün oyunumuzun kötülüğünü neden sahaya bağlıyorum derseniz gerçekten Delgado Tello Cisse Bobo gibi oyuncuların rakip dışında sahayla da nasıl mücadele ettiklerini görünce bu mazereti kabul edilir gördüm. Adamlar o kadar kolay alışamaz böyle durumlara sürekli oynasalar tamam da bir hafta inönüdeki zeminde bir hafta böyle sahalarda oynamak çok kolay bir şey değil. E doğal olarak tello delgado ve cisse nin oyunu bozulunca bizim de dengemiz kayboluyor. Ben hala sahanın bugünki oyunda etkisinin büyük olduğunda ısrarlıyım. Böyle zeminde futbol OY-NAN-MAZ... |