Alıntı:
dogan_cordoba´isimli üyeden Alıntı
Keşkee ama bunu yapabilmek sozlerle soylemek kadar kolay olmuo..Once tum camianın kenetlenerek birleşmesi gerek,inanç gerek,ust düzey oyuncular gerek,üst düzey,işin erbabı yoneticiler gerek,birlik olmak gerekk,...Sizce bunlardan kaçı bizim takımımızda mevcut?? |
Beşiktaş ta yönetici değilim ki bu olayları gerçekleştirmek için çabalayım. Benim yapabileceğim konuyu gündeme getirmek olur en fazla. Beşiktaş 100. yılında ne kadar bütün oldu ise şu anda o kadar ayrık durumda. Birbirlerini istemeyen, birbirlerinin başarısız olması için çaba gösteren ve sırf bu yüzden Beşiktaş ın başarısızlığını isteyen bir çok Beşiktaşlı geçinenler mevcut. Affan keçecinin yaptıkları, Beşiktaş Belediyesinin Beşiktaş Plaza için çıkardığı sorunlar buna bir örnek(Aynı dönemde ise fb nin kaçak binalarına göz yumulduğu, 100 milyon $ 'lık arsanın fb ye peşkeş çekilirken)
Kişisel sürtüşmeler bırakılıp bir hedef için birleşilmesi gerekir. UEFA kupasını kazanmak o kadar da hayal değil. Bu hedef için çalışma yapılsa göreceksiniz ki hedefe ulaşılabilir. Sevilla denilen takım 2000 de küme düşen (dibe vuran) sonra yaptığı doğru hamlelerle bu noktaya kadar gelen bir takım. Beşiktaş doğru hamlelerle rahatlıkla böyle bir ivme yakalayabilir. CSKA Moskova da (Maddi desteği fazla olsa bile) UEFA kupasını kazanmadı mı?
Oyuncu seçimi ona göre yapılır. Ona göre bir bütçe hazırlanır. Ona göre bir çaba sarf edilir. Ona göre fedaakarlık yapılır. Bu hedefi camiaya kabul ettirmek gerekir ki başarı gelsin.