Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2008, 11:45   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Inter'in Ronaldinho bombası !

Click the image to open in full size.
Inter'in Ronaldinho bombası !
Serie A'nın yenilgisiz lideri İnter, Ronaldinho için 100 milyon Euro'yu gözden çıkardı.
17 Ocak 2008 09:28
Çizme’de yenilgisiz liderliğini sürdüren İtalyan ekibi, sponsoru Nike’ın da desteğiyle Ronaldinho için 100 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

Milan da ilgileniyor

İtalya Ligi Serie A’da yenilgisiz liderliğini sürdüren İnter, Barcelona’nın yıldızı Ronaldinho’yu kadrosuna katmak için 100 milyon Euro’yu (174 milyon YTL) gözden çıkardı. Ezeli rakibi Milan ve Real Madrid’in de ilgilendiği oyuncu için İnter’in arkasında ise büyük bir dev var; Nike. Ünlü spor giyim markasıyla olan forma anlaşmasını 110 milyon Euro’ya (190 milyon Euro) uzatan Mavi-Siyahlılar, sponsorunun da kendisine bu transfer için destek vermesiyle çalışmalarını hızlandırdı.

Barça sıcak bakıyor

Çizme'nin ünlü ekibi, İspanyol kulübünden Ronaldinho’yu transfer ederek Milan’a da büyük bir çelme atmayı planlıyor. Barcelona’nın bu teklife ‘hayır’ demeyeceği öğrenilirken, takımın Kamerunlu forveti Samuel Eto’o Chelsea’nin Fildişi Sahilli golcü futbolcusu Didier Drogba ile birlikte oynamanın en büyük hayali olduğunu söyledi. Öte yandan Fransız Le Monde Gazetesi, Barça hakkında yaptığı ‘oyuncularına doping yaptırıyor’ haberi nedeniyle 300 bin Euro para cezasına çarptırıldı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla