Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2008, 11:46   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İlhan Mansız olsaydı (Ömer Güvenç)

Değil futbol oynamanın, ayakta bile durmanın hemen hemen imkansız olduğu adeta buzdan zeminde, iyi futboldan söz etmek veya futbolcuları neden iyi oynamadınız diye eleştirmek haksızlık, insafsızlık olur.

Futbol yoktu, sadece iki gol vardı. Bu dereden de zaten bu kadar balık çıkardı.

Beşiktaş dün tük takım olarak kötü bir günündeydi. Ama kötünün de kötüsü Beşiktaş defansıydı. Beşiktaş defansını ilk kez bu kadar dağınık, rakibe pozisyon verir görüntüsü içinde izledim. Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam, “Defansa adam lazım!” diye bas bas bağırıyorlardı. Haklıymışlar...

İşte Ali Tandoğan cezalı, işte Baki Mercimek cezalı, işte Gökhan Zan sakat. Ertuğrul Hoca kimi oynatacak merak ediyorum doğrusu.

Ankaragücü 19 Mayıs zeminine daha çok alışık olduğu için Beşiktaş’tan futbol adına daha olumlu işler yaptı. Orta sahada ve hücumda Beşiktaş’tan daha etkiliydiler.

Dün 19 Mayıs’ın sadece zemini değil şeref tribünü de buz gibiydi. Her zaman en önde oturan Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci orada oturuyor diye yukarılara çıkıp oturdu.

Birisi büyük takımın başkanı, diğeri futbol federasyonunun başkan vekili. Koca koca aklı başında da adamlar... Böyle bir tablo; soğukluk, görüntü, hiç mi hiç yakışmadı.

Ankaragücü’nden Gökhan’ı çok beğendim, Her iki ayağını kullanabilen, çok yetenekli bir oyuncu. Attığı golde, Ali Tandoğan’dan sıyrılışı ve vuruşu da çok güzeldi. Kendisini alkışlıyorum.

Ama Ali Tandoğan’a da sormadan edemiyorum; “Ali kardeşim senin gibi çok tecrübeli bir oyuncu böyle bir çalımı nasıl yer?”

Show TV’de yayınlanan Buzda Dans’ta birinci olan İlhan Mansız, dün Beşiktaş’ta olsaydı en az iki gol atardı.

Eeee, ne de olsa buzda dansın birincisi...

Dün 19 Mayıs Stadı’nın her tarafı buz gibiydi. Tek sıcaklık maçın hakemi Yunus Yıldırım ile yardımcılarının başarılı yönetimiydi.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla