hiç kimse, hiç kimsenin beşiktaşlılığını sorgulayamaz | | dün ALİ TANDOĞAN ın yediği çalıma bakarmısınız başlıklı bi konu açtım maçı stadta seyrettim alinin pas ve kademe hatalarını, son dakikada holoskoya atmadığı pası ve goldeki yediği çalımı görünce deli oldum ve eve gelince sinirimden bu konuyu açtım kesinlikle ne beşiktaştan bahsettim ne de oynanan futboldan amacım alinin beşiktaş forması giyebilecek kapasitede olmadığını anlatabilmekti maç boyunca çok koştu mücadele etti tamam ama bal yapmayan arıyı çiftçi ne yapsın ? veysel arkadaşım dün açtığım konuya saçma dedi (ayrıca maçı izlemeden - alinin yediği çalımı görmeden- ) burada herkes düşüncesini paylaşıyo ve hiç kimse , birinin açtığı konuya saçma diyemez hiç kimse , birinin beşiktaşlılığını tartışamaz burada önemli olan birbirimizin düşüncelerini saygı çerçevesinde yorumlamaktır konuşarak ve olumlu yönde tartışarak doğru yolu bulmaktır işi bireyselliğe dökmeye gerek yoktur sonuçta hepimiz BEŞİKTAŞın başarısını istiyoruz (veyselde zaten pozisyonu izledikten sonra bana hak verdi)
Konu zapzarko tarafından (17-01-2008 Saat 14:08 ) değiştirilmiştir..
|