Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2008, 13:36   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yılmaz Vural V.MAnisa'da !

Yılmaz Vural görevde!

Vestel Manisaspor'da pazar günü deplasmanda oynanacak Ankaraspor maçı öncesi teknik adam depremi yaşandı.

Siyah-Beyazlı ekibin geçen hafta evinde Kayserispor'a 1-0 yenildiği karşılaşmada agresif tavırları ile dikkat çeken ve hakem Hüseyin Göçek tarafından sahadan atılan Teknik Direktör Giray Bulak'la yollarını ayıran yönetim, takımın başına Yılmaz Vural'ı getirdi.

Son 10 maçta 8 puan alan takımda kan değişikliğinin şart olduğunu düşünen yönetim, Kayserispor maçı sonrası düğmeye bastı. Federasyon genel kurulu için Ankara'ya giden Başkan Kenan Yaralı, Asbaşkanlar Arif Koşar ve Semih Vardarer ile Yönetici Ergun Türek Başkent'te yaptıkları mini zirvede görevden aldıkları Giray Bulak'a kararı telefonla bildirdiler.

Takımın başına getirilecek yine ismi tartışırken Yılmaz Vural ve Reha Kapsal üzerinde duran kurmaylar, sonunda Vural'da karar kıldılar. Telefonla yapılan görüşmede prensip anlaşmasına varılması üzerine Vardarer ve Türek, ayrıntıları konuşmak üzere İstanbul'a gittiler. Karşılıklı görüşmede tüm konularda uzlaşma sağlanınca Vural, Tarzan'ın yeni çalıştırıcısı oldu.

Vestel Manisaspor'un Türk futboluna renk katan kulüplerden biri olduğunu dile getiren Yılmaz Vural, camia ile elele vererek iyi işler yapacaklarına inandığını söyledi. "Severek çalıştığım bir kulüp ve şehirden ayrıldığım için üzgünüm" diyen Bulak ise görev yaptığı sürece kendisine destek olan yönetime ve taraftarlara teşekkür edip siyah-beyazlı ekibe başarı diledi.


18.01.2008 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla