Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2008, 21:25   #1
|RespecT Me|
Banned

|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Takımımız Kampa Girdi

Click the image to open in full size.
Takımımız Kampa Girdi

Futbol Takımımız Turkcell Süper Ligi'nin 19. haftasında Kasımpaşaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki idmana tedavileri süren Serdar Kurtuluş, Mehmet Sedef ve Mehmet Yozgatlı katılmadı. Antrenmana takım halinde ısınma ile başlayan Ekibimiz, dar alanda çok pas ve duran top organizasyonları yaptıktan sonra çift kale maçla idmanı tamamladı.
Antrenman sonrasında Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın açıkladığı Kasımpaşaspor maçı kamp kadrosunda şu oyuncularımız yer alıyor:
Rüştü Reçber, Tello, Serdar Özkan, Ricardinho, Delgado, Nobre, İbrahim Üzülmez, Higuain, Holosko, Hakan Arıkan, İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, Aydın Karabulut, Batuhan Karadeniz, Bobo, Cisse, Bülent Uzun, Ethem Yılmaz.
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla