Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2008, 01:17   #1
Torer
 
Torer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Song Spartak Moskova'da

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Song Spartak Moskova ile anlaştı

İsmi artık Galatasaray ile sembolleşen Song, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılıyor. Galatasaray yönetimi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kamerunlu oyuncuya 800 bin euro önerdi. Bu teklifi beğenmeyen Song 1.3 milyon euro istedi. Görüşmeler sonunda anlaşma sağlanamadı ve Song, Spartak Moskova'nın çok cazip teklifine 'Evet' dedi. Rus kulübünden yıllık 2 milyon euro alacak olan 32 yaşındaki Song, sezon sonundan geçerli olmak üzere bir yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladı.


***

Cimbom'da Song şoku

Galatasaray'ın yıllık 800 bin euro teklifini az bulan Rigobert Song, sezon sonu için Rus ekibine imza attı.

Aslan'a Song darbesi... Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kamerunlu futbolcunun menajeri ile yapılan pazarlıklar olumsuz sonuçlandı. G.Saray'ın Song'a yıllık 800 bin euro önerdiği, oyuncunun ise 1.3 milyon euro istediği bildirildi. Uzlaşma olmayınca Song'un Spartak Moskova'dan aldığı cazip teklife "Evet" dediği öğrenildi. Click the image to open in full size.

2 MİLYON EURO ALACAK
Rus kulübünden yıllık 2 milyon euro alacak olan 32 yaşındaki tecrübeli yıldızın, sezon sonu için 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imza attığı ifade edildi. Cimbom'un bir demirbaşı daha sarı-kırmızılı takıma sezon sonunda veda edecek. 2004-05 sezonundan bu yana aralıksız Galatasaray forması giyen Song, 101 maçta 3 gol attı.
__________________
Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi .
Torer Ofline