Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2008, 11:30   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Raúl’un gülen yüzü soldu!

Click the image to open in full size.
Raúl’un gülen yüzü soldu!
Raul González Mallorca mağlubiyetinden dolayı üzgün olduğunu dile getirdi.
18 Ocak 2008 11:57
Real Madrid’li futbolcuların çoğunluğu Real’in Mallorca karşısında aldığı şok mağlubiyetle Copa del Rey’den elenmesini önemsiz bulurken, Raúl González sonuçtan dolayı üzgün olduğunu dile getirdi.

Real’in kaptanı, bir turnuvadan elenmiş olmanın önemsiz sayılmasının imkânsız olduğunu belirtti. Raúl’un takımının Perşembe günü yaptığı idmanda moralsiz olduğu da gözlerden kaçmadı.

Raúl’un üzüntüsünün sebebinin, Casillas, Guti ve Salgado’nun, basına, kupadan elenmenin önemsiz olduğuna dair yaptıkları açıklamalar olduğu söyleniyor.

Deneyimli kaptan, Real Madrid’de oynadığı 14 sezonda 5 lig şampiyonluğu, 3 Avrupa kupası, 3 İspanya Süper Kupası, 2 Kıtalararası şampiyonluk ve bir de Avrupa Süper Kupası gördü. Ancak futbolcunun kariyerinde Copa del Rey şampiyonluğu bulunmuyor. Oyuncunun, bu sene de Copa del Rey’de şampiyonluk görememekten büyük üzüntü duyduğunu gelen haberler arasında.

Yüzü gülmüyor

Predrag Mijatovic başta olmak üzere kimi yöneticilerin ve pek çok oyuncunun mağlubiyetin felaket olmadığını, Real’in artık lige ve Avrupa’ya odaklanacağını belirtmesine rağmen, Raul’un yüzü bir türlü gülmüyor.

Futbolcu, son antrenmanda gülümsemek bir yana dursun, kafasını kaldırıp etrafına bile bakmadı.

Şüphesiz ki Copa del Rey, Madrid’li çoğu futbolcu için pek önem taşımıyor, ancak kulübün tecrübeli isimleri, Real’in bu kupayı kazanmasını oldukça fazla önemsiyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla