Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-01-2008, 11:15   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tek doğru Nobre...(Basri Baykoç)

Teknik direktör kıyımı gelenekselleşen Beşiktaş’ta Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın hala görevini sürdürüyor olmasının temel nedenlerinden birisi de, Tello ve Cisse’nin bu takıma kazandırılmış olmasıdır. Son dönemde alışkanlık haline gelen skor dezavantajlarının çevrilmesinde, bu oyuncuların klasının payı büyük.
Tel tel dökülen Beşiktaş savunması, Ertuğrul Sağlam tarafından bir de düzen değiştirince, şahtı şahbaz oldu. Rakip Kasımpaşa diye mi? Üzülmez’in savunmanın ortasına çekilmesinde sakınca görülmedi.
Ya da ayakta duramayan Serdar Özkan’a ilk 11’de yer verildi. İkisi de, rakibe gol hediye ederek Sağlam’ın kırdığı potu etrafa yaydılar. İlk yarının ortası dolduğunda, Serdar Özkan’ı sağbeke çekmek de ne önlemdi ama! Holosko’nun içi el vermedi.
Kendini Beşiktaş’ın sağ kanat savunmasına adadı. Umarız futbolun bu kadar hafif alınmayacağını, hele hele savunma olgusunun bu kadar boşlanmamasını Ertuğrul Sağlam’ın unutmaz.
Sadece Nobre’yi ilk 11’de tercih etmek, tek doğrusu gözüktü Sağlam’ın. Takımın en çalışkanıydı. Savunmayı yeterince yıprattı. Skora da fazlasıyla destek oldu.
Tello’nun yine gollerdeki payı öne çıktı. Delgado’nun özellikle de ikinci yarıda takımın ileri taşınmasında bireysel becerileri fazlasıyla etkili oldu.
Attığı muhteşem golle de zarafetini bir kez daha sergiledi.
Kasımpaşa, 2-0’lık skor üstünlüğüne ulaşınca heyecanlandı.
Ancak ondan sonra gereğini yapmakta yetersiz kaldı. Özgür Öcal sadece gollerde değil, oyun içinde takımını en etkili oyuncusuydu. Hakem Aytekin Durmaz ise bir ev sahibi ne kadar kollanabilirse, bunu layıkıyla yerini getirdi.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla