Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-01-2008, 11:48   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Soğuk savaş

Soğuk savaş
Click the image to open in full size.

İnönü Stadı'nda dün sessiz bir fırtına koptu. Demirören, istifasını istediği Affan Keçeci'nin yanına oturmadı, Keçeci 90 dakika yalnız kaldı.
20.1.2008



Keçeci hiç beklemiyordu
Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşması sonrasında Başkan Yıldırım Demirören önemli açıklamalar yapmış ve Federasyon Başvekili Affan Keçeci’nin istifasını istemişti. Olay yaratan sözlerin ardından ikili dün karşı karşıya geldi. Ancak protokol tribününün en ön sırasındaki yerini alan Affan Keçeci bir sürprizle karşılaştı. Normalde kendisine ayrılan Keçeci’nin yanındaki koltuğa oturmayan Demirören, basın tribününe yakın köşede mücadeleyi takip etti.
Taraftarları susturdu
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’e, Siyah-Beyazlı idareciler ile Kasımpaşalı yöneticiler de ayak uydurdu. Protokol tribününde yaşananların ardından şaşkına dönen Keçeci’nin yanına sadece Beşiktaş Kaymakamı Nihat Nalbant oturdu. Bu arada devre arasında Siyah-Beyazlı tribünler, “Affan dışarı” diye tempo tutup, Keçeci’yi protesto ettiler. Ancak Yıldırım Demirören taraftarlara eliyle işaret edip, tezahüratların bitmesini sağladı. l Orhan YILDIRIM
Keçeci ateş püskürdü
Beşiktaş Yönetimi’nin tepkisi üzerine devre arasında bir açıklama yapan Affan Keçeci ilginç ifadeler kullandı. “Ben Beşiktaşlıyım. Kimse benim taraftarlığımı sorgulayamaz” diyen Keçeci, “Ancak Federasyon’a adım attığım günden itibaren formamı kapıda bıraktım. Benden ne beklediklerini, ne yapmadığımı bilmiyorum. Bana ayrılan koltuk, Başkanımız Ulusoy’un koltuğudur. Ben Federasyon’u temsilen buradayım” ifadesini kullandı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla