Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-01-2008, 12:06   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mellberg'e Juve'de talip

Click the image to open in full size.
Mellberg'e Juve'de talip
Beşiktaş'ın teklif götürdüğü Aston Villa'nın İsveçli stoperi Mellberg'e Juventus'da talip oldu.
20 Ocak 2008 11:27
Aston Villa'nın İsveçli stoperi Olof Mellberg için yarış kızıştı. Juventus'un da bu oyuncuyla ilgilendiğini bilen Beşiktaş, yine de bu konuda önceliğin kendilerinde olduğunu düşünüyor.

Stoper konusunda Mellberg ya da Recreativo Huelva arasında bir tercih yapmayı planlayan siyah - beyazlılar, önceliği İsveçli oyuncuya verirken, bu futbolcuyu kendilerine menajerin teklif ettiğini vurguladılar. Mellberg'in Türkiye'deki menajerliğini Erhan Önal'ın yaptığını ve kendilerine haftalık 35 bin euroya gelmeye hazır olduğunu belirttiğini vurgulayan Beşiktaşlı yöneticiler, "Zaten bunu öneren onlar. Düşünmek için süre isteyen biziz. Bu oyuncuyu Juventus'a kaptırmak gibi bir durum olamaz" ifadesini kullandılar.

İsveç basını ise Juventus'un Mellberg için temaslarını sıklaştırdığını yazdı. Giorgio Chiellini'nin sakatlanmasının ardından Aston Villa'da forma giyen oyuncuyu transfer etmek isteyen İtalyan kulübünün, İngiliz ekibiyle pazarlığa başladığı ifade edildi. Mellberg'in Juventus ile yaptığı görüşmeyi dün haber yapan Expressen gazetesi, "Mellberg'in Juventus için yolu açıldı" başlığını kullandı, sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek futbolcunun bonservisine İtalyanlar'ın 2 milyon euro vermeye hazır olduklarını duyurdu.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla