Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2008, 08:30   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Başkan'dan şampiyonluk çağrısı!

Demirören, FANATİK aracılığıyla camiaya seslendi: 'Sezon sonunda mutlu sona ulaşmamız için tüm imkânlar var. Tek yumruk olmalıyız.'
21.1.2008



‘Bayrakları çıkartın’
Ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Beşiktaş’ta başkan Yıldırım Demirören camiaya seslendi. FANATİK’e konuşan Demirören, “Şampiyonluk için her türlü ortamı sağladık. Geriye kalan camianın tek yumruk olmasıdır. Yönetim, takım, taraftar ve camia olarak bütünleştiğimiz takdirde mutlu sona el birliği ile ulaşırız. Bunun için herkese sesleniyorum. Bu takım hepimizin... Artık bütün ağırlığı lige verdik. İnönü Stadı’nda bir tane bile boş koltuk görmek istemiyoruz. Herkes lisanslı ürünleri satın alıp, karşılaşmalara gelmeli ve bayraklar artık çıkarılmalı” dedi.
‘Herkese teşekkürler’
Kasımpaşa karşılaşmasında takımın 2-0 geriye düşmesine karşın endişelenmediğini belirten Demirören, “Özellikle Delgado’nun attığı golde büyük sevinç ve coşku yaşadım. Beşiktaş’ın en tepesindeki insan olarak bu mutluluğu doyasıya yaşama hakkımız var. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Beşiktaş çok iyi yolda. Bu kulübe çomak sokmak isteyenlere karşı en büyük tepkiyi kendi içimizden verelim. Tekrarlıyorum; Beşiktaş’ın Beşiktaş’tan başka dostu yok. Tek rakibimiz, kendi içimizde yaşadığımız sorunlardır. Şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum” diye konuştu.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla