Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2008, 12:35   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam çifte kupa istiyor

Sağlam çifte kupa istiyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Hem ligde hem de kupada hedefimiz büyük. Her iki kulvarda da şampiyonluk istiyoruz. Beklentimiz ve isteğimiz böyle" dedi. Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kayseri'ye gelerek, geçen yıl çalıştırdığı sarı kırmızılı takımın, Konyaspor ile oynadığı maçı, oğlu Burak ile birlikte izledi. Şeref tribününde Kayserispor Bakanı Recep Mamur ve yöneticilerle yanyana oturan ve soğuktan etkilenen Sağlam'a Kayserisporlu futbolcular, yöneticiler ve sporseverler büyük ilgi gösterdi.
Kayserispor'u iyi bulduğunu söyleyen Sağlam, "Tolunay Hoca, benden sonra takımın üstüne hayli koymuş, kendisini kutluyorum. Kayserispor'un gücünü biliyoruz" dedi.
Sağlam, DHA'ya verdiği demeçte ise Beşiktaş olarak tek hedeflerinin ligde ve kupada şampiyonluk olduğunu söyleyerek, "Beşiktaş ile ilgili düşüncelerimiz ve hedeflerimiz belli. Sezonu camianın beklediği yerde bitirebilmek en büyük amacımız. Hedef büyük olunca elbette sıkıntılar da oluyor. Bunları sabırla, mücadeleyle aşacağız. Beşiktaş hem ligde hem kupada istediklerini gerçekleştirecektir. Kayserispor ile alakalı da tabiki bizim Kayseri'de çok güzel 2 yılımız geçti, çok güzel dostluklarımız oldu. Memleketlerimiz arasına çok mutlu olarak, çok gurur duyarak Kayseri'yi de ekliyorum. O yüzden Kayserispor'un başarısı bizi her zaman mutlu ediyor. Dolayısıyla bundan sonraki dönemlerde Kayserispor'a başarılar diliyoruz" dedi. Kayserispor'la iki hafta sonra yapacakları karşılaşmanın kendisinde değişik duygular yarattığını söyleyen Sağlam, dostça bir karşılaşma olmasından yana olduğunu belirtti. Beşiktaş'ın genç teknik direktörü, sözlerini şöyle sürdürdü:"İki hafta sonra Kayseri'ye geleceğiz. Tabi ki bu türlü maçlarda insan duygu karmaşası yaşıyor. 2 yıl çok güzel günler geçirdiğiniz takımla oynamak, o takıma karşı mücadele vermek çok kolay olmuyor. Ama, bu gibi durumlarda her zaman profesyonellik ön plana çıkıyor ve bulunduğunuz camiaya en iyisini vermeye çalışıyorsunuz. Dostluk kazanırsa biraz daha mutlu olursunuz. Elbette rekabet ve mücadele içindesiniz, Herkes de bulunduğu camianın başarısı için mücadele veriyor."

21.01.2008 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla