Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2008, 14:09   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Karşınızda yeni Ducati: GP8 !

Click the image to open in full size.
Karşınızda yeni Ducati: GP8 !
MotoGP geçen senenin takımlar şampiyonu Ducati, yeni sezonda kullanacağı motorsikleti tanıttı.
10 Ocak 2008 10:57
MotoGP geçen senenin takımlar şampiyonu Ducati, 2008 yeni sezonda kullanacağı motorsikleti İtalya'da tanıttı. 9 Mart'taki Katar Grand Prix'si ile başlayacak MotoGP'de son şampiyon Ducati, 2008'de kullanacağı GP8'i kamuoyuna tanıttı.

Takımın iki pilotu Casey Stoner ve Marco Melandri'nin hazır bulunduğu tanıtım, İtalya’nın önemli kayak merkezlerinden Madonna di Campiglio'da yapıldı.

MotoGP'deki ikinci sezonunda 10 yarış kazanarak şampiyonluğa ulaşan Avustralyalı pilot Casey Stoner, 2008'de çok daha iyi olacaklarını iddia ettti.


Click the image to open in full size.


Click the image to open in full size.Stoner, "Kariyerimde ilk defa iki sezon üst üste aynı takımda aynı araçla yarışacağım. Bu benim için büyük avantaj kendime çoki güveniyorum. Üzerimde şampiyonluğumu koruma isteğinin verdiği bir baskı yok. Bizim için geriye gidiş yok, yeni sezon çok daha başarılı olacak" dedi.

Geçen sezon sakatlıklar yüzünden yarış kazanamayan takımın diğer pilotu İtalyan Marco Melandri de, "2008'de her şey ikimiz içinde çok daha güzel olacak" dedi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla