Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2008, 15:43   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Newcastle Deco'nun peşinde !

Click the image to open in full size.
Newcastle Deco'nun peşinde !
Barcelona ile ayrılmaz noktasına gelen Portekizli yıldız Newcastle United'a yakın.
21 Ocak 2008 15:10
İngiltere Premier Ligi takımlarından Newcastle United'ın yeni menajeri Kevin Keegan'ın, Barcelona'dan ayrılması gündemde olan Portekizli orta saha oyuncusu Deco'yu istediği ve bu hafta içinde transferi sonlandırmayı planladığı iddia edildi.

İngiltere medyasında çıkan haberlere göre bu sezon ligde aradığını bulamayan Newcastle United, Deco'nun peşinde..

Sam Allerdyce'dan boşalan menajerlik görevine getirilen Kevin Keegan'ın bu hafta içersinde başlaması beklenen transfer çalışmalarına Deco'nun transferi ile girmeyi planladığı belirtildi. Takımdaki oyun kurucu eksikliğini Deco ile gidermeyi planlayan Keegan'ın 2010 yılına kadar Barcelona ile kontratı olan yıldız oyuncuyu St James Park'a getirerek takımına daha akıcı ve daha etkili bir futbol oynatma hedefinde olduğu ifade edildi.

Portekizli oyuncu Deco daha önce yapmış olduğu açıklamada sözleşmesine rağmen sezon sonunda Barcelona'dan ayrılarak şansını İngiltere'de denemek istediğini açıklamıştı.

Daily Telegraph'ın haberine göre önünde uzun bir transfer listesi olan Newcastle'ın bu listenin en tepesinde bulunan Deco için önemli fedakarlıklar yapabileceği ifade ediliyor.

Magpies'in Deco'nun yanısıra Tottenham'dan Jermaine Defoe, Chelsea'den Shaun Wright-Phillips ve Wayne Bridge, Celtic'ten Scott Brown, Bayern Münih'ten Daniel van Buyten ve Manchester United'tan Wes Brown'ı da kadrosuna katma hedefinde olduğu iddialar arasında..

Barcelona'nın Portekizli oyuncunun ocak ayındaki ara transfer döneminde takımdan ayrılmasına sıcak bakmayacağı
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla