Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2008, 18:28   #8
h.zaza_emilio

h.zaza_emilio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hayırlı olsun ben zaten istemiyodum gelmesini... Şu an gündemimizdeki isimlerin Gökhan Zan dan çok farkı yok gelince Gökhan Zan ı kesebilecek bir adam gelsin. Tekniği yüksek olsun biraz bu isimlerin hiç biri tekniği yüksek oyuncular değil. Az biraz Meite hariç hepsi aynı tip oyuncular. Ben Ze Castro nun alınmasını isterdim ama o da olmayacak galiba. Bu transfer işi kötü bir hal almaya başladı artık ne olcaksa olsun...
KARDEŞ G.ZAN TORAMAN KAŞ I UZULMES A.TANDOĞANIN HEPSININ TEKNIĞI MELBERG ETMES.KASIMPAŞA MAÇINI GÖRMEDINMI BISDE GERIDEN OYUNU KURUCAK 1 TANE ADAM YOK HATIRLA TELLO OYNAMADIĞI ZAAMAN HANGI MAÇI DOĞRU DURST TOP OYNAYARAK ALDIK.1 TANE YABANCI ŞART AMA BU BECERIKSIZLER ALAMZLAR.ONLAR ANCAK FRANSADAN 2 SINIF OYUNCU ALABILIRLER.
BEĞENMEDIĞIMIZ COLOT BILE JUVE DEN LAGROTL.'YAYLA ANLAŞTI BIZIM YÖNETIMIN AVRUPADA VIZYONU SIFIR 1 TANE DOĞRU DURUST GÖRÜŞME YAPAMIYORLAR.COLLOCINI İLE GÖRŞTUK GELICEK DEDILER ADAM BEN GÖRÜŞMEDIM DEDI.İŞTE YÖNETIM BU KADAR ZAAVALLI NEYAZIKKİ.

Click the image to open in full size.
h.zaza_emilio Ofline