Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2008, 11:22   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Altın adam Delgado!

Türk Kalp Vakfı 11 Altın Adam Yarışması'nda Ayın başarılı futbolcusu Beşiktaş'tan Delgado 270 puanla Ayın Altın Adamı seçildi.
22.1.2008



Fenerbahçe'den Alex De Souza 245 puanla Gümüş Adam olurken, Trabzonspor'dan Gökdeniz Karadeniz ise 91 puanla Bronz Adam oldu. İsmail Dilber Ayın Yöneticisi, Fatih Terim Ayın Altın Antrenörü seçilirken, Fırat Aydınus Ayın Altın Hakemi oldu. Ayın Fotoğrafı yarışmasını ise Anadolu Ajansı'ndan Okan Özer kazandı.
Türk Kalp Vakfı sponsorluğunda düzenlenen 11 Altın Adam Yarışması'nda 2007-2008 Sezonu'nun 4. jüri toplantısı Kalyon Oteli'nde yapıldı. Spor Otoriteleri, Spor Yazarları ve medyanın Spor Servisi Yöneticilerinden oluşan jüri, ligin 11,12,13,14,15,16 ve 17 . haftalarının oynandığı Kasım & Aralık aylarını değerlendirdi. Ayrıca Ayın Yöneticisi, Teknik Direktörü, Hakemi, Altın Kalpli Futbolcusu ve Ayın Fotoğrafı seçimleri de yapıldı. Kasım &Aralık aylarında başarılı oyunlarıyla gazete panoramalarında yer alan Orta Saha oyuncuları arasında yapılan değerlendirmede, Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Matias Delgado 270 puanla Ayın Altın Adamı seçildi. Fenerbahçe'den Alex De Souza 245 puanla Gümüş Adam olurken, Trabzonspor'dan Gökdeniz Karadeniz ise 91 puanla Bronz Adam oldu.
Yöneticiler, Teknik Direktörler, Hakemler, Ayın Altın Kalpli Futbolcuları ve Ayın Fotoğrafları arasında yapılan oylama sonucunda ise; TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber 240 puanla Ayın Yöneticisi, Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim 273 oy alarak Ayın Teknik Direktörü, FIFA Kokartlı Hakemlerimizden Fırat Aydınus ise 301 puanla bir kez daha Ayın Hakemi seçildi.
Ayın Fotoğrafı yarışmasını ise Antalya'da gerçekleştirilen Dünya Ampute Futbol Şampiyonası'nda çektiği fotoğrafla Anadolu Ajansı'ndan Okan Özer kazandı.
Trabzonspor Kulübü Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Zeyyat Kafkas, FIFA Kokartlı Hakem Fırat Aydınus ve Vatan Gazetesi'nden Foto Muhabiri Haydar Tanışan'ın ödül aldığı geceye, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı (57. Hükümet) Fikret Ünlü, TFF 34. Başkanı Kemal Ulusu, TÜRFAD Genel Başkanı Yılmaz Tokatlı, T. Doping Kontrol Merkezi Başkanı Prof. Dr. Nursabah Elif Başçı, Spor Adamı Ayhan Bermek, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Bank Asya Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Keser, Uluslar arası Spor Tahkim Mahkemesi Üyesi Av. Kısmet Erkiner ile FIFA Kokartlı Bayan Hakemler Kadriye Gökçek ve Dilan Gökçek de katılarak düzenlenen panelde soruları yanıtladılar.
ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
Türk Kalp Vakfı 11 Altın Adam Yarışması'na ödülünü almak üzere katılan Trabzonspor Kulübü Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Zeyyat Kafkas (Ekim Ayı Ayın Yöneticisi), FIFA Kokartlı hakem Fırat Aydınusr (Ekim Ayı Ayın Altın Hakemi) ve Vatan Gazetesi Foto Muhabiri Haydar Tanışan (Ekim ayı Ayın Fotoğrafı) şilt ve kalp sağlığı check-up kartlarını Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırımakın ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı (57. Hükümet) Fikret Ünlü'nün elinden aldı. Ayrıca toplantıya onur konuğu olarak katılan Spordan Sorumlu Devlet Bakanı (57. Hükümet) Fikret Ünlü, TFF 34. Başkanı Kemal Ulusu, TÜRFAD Genel Başkanı Yılmaz Tokatlı, T.Doping Kontrol Merkezi Başkanı Prof. Dr. Nursabah Elif Başçı, Spor Adamı Ayhan Bermek, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Bank Asya Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Keser, Uluslar arası Spor Tahkim Mahkemesi Üyesi Av. Kısmet Erkiner ile FIFA Kokartlı Bayan Hakemler Kadriye Gökçek ve Dilan Gökçek'e toplantı sonunda düzenlenen ödül töreninde Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırımakın tarafından teşekkür plaketi ve kalp sağlığı check-up kartı verildi.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla