Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2008, 11:26   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Kara Kartal'ın ilacı Beto

Ersen Martin anlatıyor: Oyun kurar, takımı rahatlatır, iyi bir kesicidir. Eğer bir oyuncuya benzetmem gerekirse Falco Götz'ün kopyasıdır.
22.1.2008



Olaylı bir şekilde Recreativo Huelva’ya transfer olan Ersen Martin’e, Beşiktaş’ın renklerine bağlamak için uğraş verdiği Portekizli Beto’yu sorduk... Tecrübeli futbolcuyla Türkiye ve İstanbul hakkında görüştüğünü söyleyen Ersen, Siyah-Beyazlılar’ın transferde doğru bir tercih yaptığını belirtti. İşte takım arkadaşı Ersen Martin’in gözünden Beto...

‘Falco Götz’ün kopyası’
“Savunmasına takviye arayışı içerisindeki Beşiktaş’ın, aynı takımda oynadığım Beto’yla ilgilendiğini öğrendim. Fazla forma şansı bulamadığı için ayrılmak isteyen Beto da bana İstanbul’u, Beşiktaş’ı ve Türkiye’yi sordu. Kendisine, “Türkiye’nin Real Madrid’ine gidiyorsun” dedim. Kendisi Beşiktaş’ın teklifine çok sıcak bakıyor, öyle ki ‘Gel’ deseler koşa koşa gidecekmiş gibi duruyor... Beto takım içinde de sevilen bir oyuncu. 32 yaşında ve bence en verimli çağında Beşiktaş’a gelebilir. Oyun kuruyor, takımı rahatlatıyor ve en önemlisi bir lider... Eğer kendisini bir oyuncuya benzetmem gerekirse, bir dönem Galatasaray forması giyen Falco Götz’ün kopyası.”

‘Umarım transfer olur’
“Beşiktaş zorlu bir şampiyonluk yarışının içerisine girecek. Bu mücadelede Beto hem yetenekleri hem de tecrübesiyle Siyah-Beyazlılar’a faydalı olabilir. Ayrıca defansta birlikte oynayacağı İbrahim Toraman, Gökhan Zan ve İbrahim Kaş gibi futbolculara da olumlu etki edecektir. Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası gibi organizasyonlarda oynamış deneyimli bir isim Beto... Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile de görüştüm. Kendisine çok iyi bir tercih yaptıklarını söyledim. Umarım bu transfer gerçekleşir ve Beşiktaş başarılı bir defans oyuncusunu renklerine bağlar.”
Ersen MARTİN
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla