Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2008, 13:57   #3
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

KULÜP TEMSİLCİLERİNİN GÖRÜŞLERİ

Opel Erkekler Türkiye Kupası'nda 8'li finallere katılacak takımların yönetici, teknik adam ve oyuncuları da kupa ile ilgili görüşlerini açıkladı.
Efes Pilsen Antrenörü David Blatt, son derece rekabetçi bir ligde yer aldıklarını belirterek, “Bu ligdeki iki takımın oynayacağı çekişmeli bir maç olacak. Eğer kupayı kazanmak istiyorsanız iyi rakipleri yenmek ve 3 maç kazanmak zorundasınız. Kim çıkarsa çıksın biz sadece yapmamız gereken şeyleri yapacağız” dedi.

Fenerbahçe Ülker Genel Menajeri Nedim Karakaş ise Türkiye Kupası'nda geçen yıllarda yaşanan sürprizler olduğunu dile getirerek, “Kimin kazanacağı hiç belli olmaz. Kim iyi mücadele ederse o kazanır. Biz Fenerbahçe Ülker olarak Ankara'ya kupayı almaya gideceği ve sürprize yer vermek istemiyoruz” diye konuştu.
Beşiktaş Genel Koordinatörü Hasan Bozkurter ise kendileri için Efes Pilsen'in ya da başka bir takımın çıkmasının öneminin olmadığını kaydederek, “Çünkü ligin ilk 6'sında yer alan takımlar bu kupada mücadele edecek. Büyük Beşiktaş seyircisini Ankara'ya bekliyoruz, taraftarlarımıza güveniyoruz. Biz kupayı almaya gidiyoruz” dedi.
Efes Pilsenli oyuncu Ermal Kurtoğlu ise güzel bir kura çekildiğini anlatarak, şunları söyledi:
“Şampiyon olmak istiyorsanız en iyi takımları yenmek zorundasınız. Beşiktaş Cola Turka da Türkiye'nin en iyi takımlarından biri. Ligde ilk maçımızı onlara karşı kaybettik, bunun için maç daha önemli oldu. İlk önce Beşiktaş Cola Turka'yı, daha sonra diğer takımları yenerek kupayı almak istiyoruz.”
Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Nihat Mala da kupada her zaman iyi işler yaptıklarını dile getirerek, “Bu yıl kupayı almak istiyoruz. Ligde herkes birbirini yenecek kapasitede. Bir sürpriz olacağını düşünüyorum. İnşallah o sürprizi biz yaparız” açıklamasını yaptı.
Bandırma Banvit Genel Menajeri Turgay Çataloluk, ligin güçlü ekiplerinden Türk Telekom ile eşleştiklerini kaydederek, takım olarak her maça kazanmak için çıktıklarını, geçen sene final oynadıklarını, bu sezon da aynı başarıyı tekrarlamak istediklerini söyledi.
Türk Telekomspor Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Eroğlu, kulüp olarak Ankara'da diğer takımlara ev sahipliği yapmaya çalışacaklarını vurgularken, OYAK Renault Genel Sekreteri İsmail Gümüş ise çok zevkli bir turnuva yaşayacaklarını kaydetti.


</B>
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla