Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-01-2008, 09:55   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dardanelspor'da Pamiroglu Dönemi...

Dardanelspor'da Pamiroğlu dönemi!

Dardanelspor'un teknik direktörlüğüne Cem Pamiroğlu getirildi. Başkan Niyazi Önen, Güzelyalı'daki Tusan Hotel'de düzenlendiği basın toplantısında, Pamiroğlu'nu yönetim kurulu üyeleri ile basın mensuplarına tanıttı.

Önen, burada yaptığı konuşmada, geçen hafta yaşanan bir gelişme üzerine takımda teknik ekibin görevini bıraktığını, bunun üzerine yeni arayış içine girdiklerini söyledi.

Yapılan görüşmeler sonunda teknik direktör olarak Cem Pamiroğlu ile anlaştıklarını belirten Önen, ''Yeni açılan bu sayfada hedefimiz 1. Lig'e çıkmaktır. Bunu hep birlikte başaracağımızdan şüphem yok'' dedi.

Önen, Pamiroğlu'nun antrenörlüğünü uzun yıllardır izlediğini ifade ederek, şöyle konuştu:
''Pamiroğlu, milli takımlar noktasında Türk futboluna büyük emeği geçen önemli bir teknik direktör. Alt yapıya verdiği önem, tüm kesimler tarafından çok iyi bilinmektedir. Yeni teknik direktörümüzle hedeflerimizi gerçekleştireceğimize inanıyorum.''

Pamiroğlu ise Dardanelspor ile anlaşma yaptığı için mutlu olduğunu dile getirdi.

Kendisinin Dardanelspor camiasına yakın bir kişi olduğunu anlatan Pamiroğlu, ''Teknik adamların zaman zaman içlerinden (şu takımla çalışsam) dediği zamanlar olur. İşte Dardanelspor benim böyle düşündüğüm bir kulüp. Gönlümden geçirdiğim bir takımda görev yapmak bana ayrı bir gurur verecek'' diye konuştu.

Pamiroğlu, Dardanelspor'un şu an bulunduğu yeri içine sığdıramadığını belirterek, amacının kırmızı-beyazlı takımı Süper Lig'e çıkarmak olduğunu kaydetti.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla