Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-01-2008, 16:02   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Cep telefonu alana maç bileti

Sivas'ta bir işyeri, cep telefonu satın alan müşterilerine, bu hafta sonu oynanacak Sivasspor-Fenerbahçe maçının biletini hediye ediyor.

Atatürk Caddesi'nde faaliyet gösteren cep telefonu ve cep telefon hattı satışı yapan “Oltekinler” adlı bir işyeri, hafta sonu 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak Sivasspor-Fenerbahçe maçının biletlerini, işyerinden cihaz alan müşterilerine ücretsiz olarak veriyor.

Hat alan müşterilerine de Sivasspor atkısı dağıtan işyerinin ortaklarından Recep Oltekin, Sivasspora'a katkı sağlamak amacıyla toplu aldıkları maç biletlerini müşterilerine ücretsiz dağıttıklarını söyledi.

Müşterilerinin de bu uygulamadan memnun kaldığını ifade eden Oltekin, “Sivas'ta 3 ayrı şubemizde bizi tercih eden her müşterilerimize bünyemizden finanse ederek onları Sivasspor-Fenarbahçe karşılaşmasına davet ediyoruz” dedi.

Ayrıca işyerlerinden hat alan kişilere de ücretsiz Sivasspor atkısı verdiklerini belirten Oltekin, “Tüm hemşehrilerimizi Sivasspor'a ellerinden geldiği kadar destek olmaya davet ediyorum. Bu takım hepimizin. Biz sahip çıkarsak, biz övünüp, biz sevineceğiz. Artısı Sivas'a gelecek. Hep beraber ele ele, kol kola girelim Pazar günü Fenerbahçe'yi yenelim” diye konuştu.
</B>
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla