Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-01-2008, 16:15   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
McLaren Alonso'yu güçlendirdi

Formula-1 takımlarından Renault'nun Takım Patronu Flavio Briatore, "McLaren tecrübesi, Fernando Alonso'yu motive edip, güçlendirdi" dedi.

Flavio Briatore, İspanyol Marca gazetesine yaptığı açıklamada, takımın yeni pilotu Alonso'nun adının, eski takımı McLaren Mercedes'in geçen sezon karıştığı casusluk olayında geçmesinin, İspanyol pilotu motive ettiğini söyledi.

Alonso'nun, takıma hırs ve hevesle geldiğini ifade eden Briatore, "McLaren tecrübesinin onu güçlendirdiğini ve daha fazla sorumluluk sahibi olduğunu düşünüyorum. Onda iyiye doğru bir değişim var. İşine son derece bağlı. Fernando'nun böylesine hevesli ve profesyonel olmasını görmekten mutluyum" diye konuştu.

Briatore, eski takımına dönmesinden duyduğu mutluluğun Alonso'nun yüzünden okunduğunu belirterek, eskisi gibi gülümseyen bir Fernando gördüğünü kaydetti. Briatore şöyle konuştu:
"Formula-1 gibi bir sporda çok fazla baskı ve tehlike var. Takımın parçası olmaya ihtiyaç duyarsınız, Fernando da takımın bir parçası.
Onunla yeniden çalışmaktan memnunuz. Onun da mutlu olacağını umuyoruz. O mutlu olursa, sonuçlar kendiliğinden gelir. Fernando'nun takıma dönüşü hepimiz için büyük motivasyon. Aracımız da düşündüğümüz gibi iyiyse, yarışları kazanmak için mücadeleye devam edeceğiz.
McLaren, en başından beri Alonso için uygun takım değildi. Sezon boyunca onunla takıma geri dönmesi için konuştuk."

26 yaşındaki Alonso, Renault'da 2005 ve 2006 yıllarında iki kez dünya şampiyonluğu yaşamış, 2007 sezonunu geçirdiği McLaren'la ters düşmesi üzerine yeniden Renault'ya dönmüştü.
</B>
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla