Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2008, 01:52   #1
tyler durden
Banned
 
tyler durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Federer ve İvanoviç yarı finalde

Erkeklerde dünyanın bir numaralı tenisçisi Roger Federer, James Blake'i üç sette yenerek Avustralya Açık'ta yarı finale yükseldi.


Click the image to open in full size.
Federer, Melbourne'da 12 numaralı seribaşı olarak mücadele eden Blake'i 7-5, 7-6, 6-4'lük setlerle yenerek yarı finalist oldu.

Dünyanın bir numarası Federer, yarı finalde üç numaralı seribaşı Sırp Novak Djokovic ile karşılaşacak.

Daha önce yedi kez karşılaştığı ve sadece bir set kaybettiği ABD'li rakibi karşısında kontrollü bir oyun çıkaran ve fazla zorlanmayan Federer, üst üste 15'inci kez grand slam yarı finalinde mücadele edecek.

Karşılaşmanın başlarında karşılıklı kırılan servislerden sonra Federer 12'nci oyunda bir kez servis kırarak açılış setini aldı.

Kariyerinin 13'üncü grand slam turnuvası şampiyonluğunu kovalayan İsviçreli tenisçi ikinci seti 7-5'lik tie-break ile kazandı.

Blake üçüncü sette 5-2 geriye düştükten sonra üst üste iki oyun kazandı ama soğukkanlılığını koruyan Federer daha fazlasına izin vermedi ve seti 6-4 alarak iki saat süren maça noktayı koydu.

Avustralya Açık'ta üst üste üçüncü, toplamda dördüncü kez şampiyon olmak için mücadele eden Roger Federer, yarı finaldeki rakibi Novak Djokovic ile bugüne kadar oynadığı altı maçtan beşini kazandı.

Çeyrek finalde beş numaralı seribaşı David Ferrer'i 6-0, 6-3, 7-5'lik setlerle eleyen üç numaralı seribaşı Djokovic, Federer'i geçtiğimiz yıl Masters serisinin Kanada ayağında finalde mağlup etmişti.

Sezonun ilk grand slam turnuvasında diğer tek erkekler yarı finali dünyanın 38 numarası Jo-Wilfried Tsonga ile iki numara Rafael Nadal arasında oynanacak.

Tek bayanlar yarı finallerinde Maria Sharapova (5) ile Jelena Jankovic (3), Ana Ivanovic (4) ile Daniela Hantuchova karşı karşıya gelecek.

Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.

Sen her şeyi biliyorken,
Ben her şeyi göze almışken,
Sana uzaktan kıvranmak,
Nasıl acılı bir kanserdir bilemezsin!
tyler durden Ofline