Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2008, 03:38   #5
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yahu guzel kardesim anlatamiyorum bazi seyleri herhalde bukadar iyi oyuncuda bu adam riverplatenin yedek kadrosunda bile neden yer alamadi kaldiki yasi 15 degil 16 degil yasi 23 24 yani futbol yasina varmis adamin yaptigi tek sey var kosabilmek ne gidip bi stoper rahatsiz eder kaldiki stoperler higuainden kesinlikle rahatsiz olmazlar evet cok pozisyonu holoskoya bagliyorum sistem onunla isliyor cunku yaptigi capraz kosularla rakip defansin orta ikilisini dagittigi icin ordan iceriye orta sahadan bi adami sokabiliyoruz dikkat edin besiktas hep boyle hucum ediyor artik senin butun santroforlarin sabitti holosko gelene kadar futbolda kosmak bunun icin herzaman iyidir modern futbol saha icinde duran degil gezen adamlarla oynaniyor holoskoda bu isi su ana kadar cok iyi yapiyor kaldiki kasim pasa macinda aydin golu yapsa su anda besiktastaki 3. asistini yapmis olacakti vurdugu kafa girse bunu konusmuyorduk cektigi sutu kaleci kurtarsa yine bunlari konusmuyorduk higuainin oynadigi bir macta bile bunnardan birini yaptigini hatirlatinda bende haaa ben unutmusum diyeyim
once_biz_vardik1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla