Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2008, 08:39   #4
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
CAS'tan müjdeli haber

CAS, Beşiktaş'ın başvurusu üzerine Del Bosque'nin tazminatını ödeme kararını durdurdu. Son karar inceleme sonunda verilecek.
24.1.2008



İtiraz sonuç verdi
Yılan hikayesine dönen Vicente Del Bosque davasında Beşiktaş’a iyi bir haber geldi. Daha önce FIFA Disiplin Kurulu, Siyah-Beyazlı kulübün, İspanyol teknik adamın tazminatını ödemesine karar vermişti. Bu karar üzerine hemen harekete geçen Beşiktaş Kulübü, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne başvurmuştu. CAS, yaptığı araştırmalar sonucunda Beşiktaş’ın itirazını haklı buldu. Anlaşmazlık hakkındaki son nokta incelemeler sonunda konulacak.
Karar donduruldu
Asbaşkan ve Hukuk İşleri Sorumlusu Levent Erdoğan yaptığı açıklamada, “CAS’ın kararı bugün elimize ulaştı. FIFA Disiplin Kurulu’nun kararı üzerine, kulüp olarak CAS’a itirazda bulunmuştuk. Bu itirazımız üzerine CAS, konunun incelenmesine karar verdi. Araştırma tamamlanana kadar FIFA Disiplin Kurulu’nun verdiği karar durduruldu ve tedbir kondu” ifadesini kullandı. Siyah-Beyazlı kulüp bu haber sonrasında ekonomik yönden rahat bir nefes aldı.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla