Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2008, 14:56   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Serdar'ın hayali Portekiz'e gol atmak!

Serdar'ın hayali Portekiz'e gol atmak!

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Serdar Özkan, sezon sonu özlenen şampiyonluğu kazanmak istediklerini söylerken, geçen sezonlarda oynayamaması ile ilgili ilginç bir yorumda bulundu. "Arda'yı ağabeyim kadar seviyorum" diyen Serdar, Euro 2008 hayalini anlattı..


Serdar Özkan, BJK TV'de yer alan röportajında, ligde iyi oynayan takımlar arasında bulunduklarını ifade ederek, ''Ama bence çok daha iyi futbol oynayabilecek kapasitede futbolculara sahibiz. Yani daha iyi oynayabilecek bir takımız. Ligde de kupada da iyi gidiyoruz. Fikstür avantajı bizde, zorlu rakiplerle evimizde oynayacağız. Biz onlara göre daha avantajlıyız. Sezon sonu çok özlenen şampiyonluğu kazanmak istiyorum'' diye konuştu.

-''ÖNCEKİ SEZONLARDA BANA GÜVENMEDİLER''-
Beşiktaş'ta geçen sezonlarda oynayamaması ile ilgili olarak da Serdar Özkan, şunları söyledi:
''Bana herkes (Geçen sezon neden oynayamadın?) diye soruyor. Ama değişen bir şey yok ki, bu sezon bana bir sihirli değnek değmedi. Ben aynı Serdarım. Demek ki bana dana önceki sezonlar güvenmiyorlardı. Bu sezon Ertuğrul Sağlam geldi, beni sahaya koydu. (Çalıştığın sürece her zaman o forma senin) dedi. Ben de çok çalışacağım. Formayı hiç bırakmayacağım.''

-''BENİM İÇİN TARAFTAR BASKISI DİYE BİR ŞEY YOK''-
Serdar Özkan, büyük bir taraftar grubuna sahip olduklarını belirterek, ''Bu taraftar gücünü, Liverpool maçındaki gibi avantaja dönüştürmek istiyoruz. Çünkü Galatasaray ve Fenerbahçe'yle içerde oynayacağız. Taraftar desteğini aldığımız zaman çok büyük bir avantaj elde etmiş oluyoruz. Bence en büyük avantajımız taraftarımız. Bir televizyon kanalında benim taraftardan olumsuz etkilendiğim iddia edildi. Ama bunlar yanlış. Ne ben ne de İbrahim Kaş, (Taraftarın baskısı altındayız) demedik. Aksine, taraftar desteğiyle daha iyi mücadele ediyoruz. Benim için taraftar baskısı diye bir şey yok'' şeklinde konuştu.

-''ARDA TURAN'I AĞABEYİM KADAR ÇOK SEVİYORUM''-
Galatasaraylı Arda Turan'ın en iyi arkadaşı olduğunu vurgulayan Serdar, ''Gerçekten çok yetenekli bir oyuncu. Arda'yla aramızda bir futbolcu ilişkisi yok. Arda benim en iyi dostum. Ağabeyim kadar seviyorum Arda'yı. Benim için övgü dolu sözler sarf etmesi çok sevindirici. Bana, (Sen hiçbir zaman gerçek Serdar'ı oynamıyorsun. Gerçek Serdar'ı oynadığın zaman herkes sana hayran kalacak) dedi. Çok sevindim. Arda gibi ben de gerçek performansımı yansıtamadığımı düşünüyorum. Biraz daha tecrübeyle, daha da güçlenerek gerçek Serdar Özkan'ı sahaya yansıtacağıma inanıyorum'' diye konuştu.

Serdar, şu ana kadar 36 maç oynadığını hatırlatarak, ''Ben hep ikinci ligde oynadım. Ben bir sezonda 30 maç oynuyordum. Yani daha sezonun yarısındayken, geçen sezonlarda oynadığım maçlardan daha fazla maç sayısına ulaştım. Buna adapte olmak zor. Biraz daha güçlenmem; bu duruma alışmam gerekiyor'' dedi.

-MİLLİ TAKIM HAYALİ-
Her futbolcunun hayalinin milli takımda oynamak olduğunu söyleyen Serdar, ''2008 Avrupa Şampiyonası'nda milli takımda olmak için elimden geleni yapacağım. Çok büyük bir şampiyona, çok büyük bir vizyon. Benim çok büyük hedeflerim var. İkinci ligdeyken de hayal etmiştim. Oraya gidip, elimden geleni yapacağım. Bizim jenerasyonumuz çok iyi. Arda, ben, Mehmet Topal, Uğur Uçar, Mehmet Sedef, Mehmet Güven... Ben bu jenerasyonun büyük işler yapabileceğine inanıyorum. Belki bu jenerasyon Avrupa Şampiyonası'nda olmayacak ama, gelecekte Türk futbolunu taşıyacaktır'' şeklinde konuştu.

Serdar son olarak da ''En çok Avrupa Şampiyonası'nda oynayıp, Portekiz'e gol atmayı istiyorum. En büyük hayalim bu. Bunu son zamanlarda çok sık düşündüm. Neden olmasın? Kendime güveniyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla