Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2006, 07:44   #1
PASCAL_NOUMA
 
PASCAL_NOUMA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Angry BJK TV'ye büyük tepki

Beşiktaşlı taraftarlar, BJK TV'de yayınlanan erotik yayınlara büyük tepki gösterdi.
Click the image to open in full size.
Beşiktaşlı taraftarlar, BJK TV'de yayınlanan programları
http://yaziklarolsun.bravehost.com ve
http://yaziklarolsun.tripod.com adreslerinden protesto etti.
Bir grup taraftar yayınladıkları bildiride şu açıklamayı yaptı;

"Taraftariyla, futbolcusuyla, yönetimiyle hep beraberiz. BJK Inönü'de yeri titretecegiz, gögü inletecegiz, rakiplere diz cöktürecegiz. Sarkilarla Marslara, BESIKTASLI DURUSUYLA, Sampiyonluklara kosacagiz."

Bu sözler, resmi sitemiz www.bjk.com.tr 'de yayinlanmis ve önümüzdeki sezon kombineleri almak icin sabirsizlikla bekleyen bizler icin yazilmis. Her ne yaparsak yapalim agzimizdan hic düsmeyen Besiktasli Durus'u illa bir yerlere sokacagiz. Ancak bu öyle sözle olacak bir sey degildir. Sayin yönetimimiz bizleri düsünmeyen, etrafinda olup bitenden bihaber olan, her ne olursa olsun onlarin arkasinda olacak saflar oldugumuza inanadursun, bizler hayatimizin her aninda Besiktas'i yasayan, hayattaki zorluklara hep o hep dillendirdikleri ama bir türlü beceremedikleri "Besiktasli durusuyla" karsi gelmeye calisan, iyiyi kötüyü hep birlikte yasayip omuz omuza mücadele veren insanlariz, bizler Besiktasliyiz.

Iste bu asagidaki fotograflar bizim resmi televizyonumuz, BJK-TV'de gecen gece 02.00 sularinda "Football girls" adli programin yayini esnasinda cekilmis fotograflardir. Bakin ve kahrolun. Bakin ve utanin. Bakin ama sadece bakmayin, görün. Nerelerden nerelere gelindigini bir görün. Besiktasli durusuyla övündügümüz o duyguyu ayaklar altina nasil alindigini görün. Utanin Ey sayin yönetimimiz, utanin ey görüp de tepki vermeyen Besiktaslilar.


Birileri artik gözünü acsin. Besiktas elden gidiyor arkadaslar bu hazirlamis oldugumuz site gecen aksam tv karsisinda kahrolurken tv' yi kaldirip camdan disari atmak üzereyken bir eylem yapmamiz gerektigini hissetmemiz üzerine düzenlendi. Lütfen gündem olusturalim, Besiktas'i Besiktas gibi yönetsinler, ya da o koltuklari isgal etmesinler.

Önceleri kovboy filmleriyle, adrenalin , bilmece bulmaca gibi sacma sapan programlarla bizleri uyuttugunu zanneden BJK-TV, Dogan grubuna gectikten sonra "football girls" adli programla kanalimizi erotizm kanalina döndürmüstür.

Yaziklar Olsun Buna Izin Verenlere...


Lütfen bu fotograflari gören, igrenen ve utanan her kim varsa kulübü, BJK-TV'yi, Dogan Medya grubunu; mail, fax, telefon yagmuruna tutsun. Lütfen tepkisiz kalmayalim. "Besiktasli durusumuzu" sayginligimizla gösterelim….

Besiktas JK
Telefon : (212) 310 10 00 (pbx 100 HAT)
Faks : (212) 258 81 94
mail: [email protected]


Dogan Medya Grubu
Telefon : +90(212) 677 00 00
Fax : +90(212) 677 08 01
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Kanal D Merkez
Telefon : (212) 413 51 11
Faks : (212) 413 55 50
Mail: [email protected]
__________________
EMRE_PASCAL_NOUMA

KIYAMET KOPAR,ÇÖKER KARANLIK.ALLAH BİZİ AFFETMEZ ÇOK GÜNAH ALDIK..!SEVENLER AYRILAMAZ BİZ Bİ PLAN YAPTIK..BÜTÜN ÇARŞI CEHENNEMDEN KOMBİNE ALDIK
[img src="http://img125.imageshack.us/img125/1958/bjkkkk0wt.jpg"]
PASCAL_NOUMA Ofline   Alıntı ile Cevapla