Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2008, 05:32   #1
tyler durden
Banned
 
tyler durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"para için Beşiktaş'ı bırakmadım"

BEŞİKTAŞın yıldız oyuncusu Rodrigo Alvaro Tello, Süper Lig’in devre arasında Avrupa’dan birçok kulüpten transfer teklifleri aldığını, ancak bunları kabul etmediğini söyledi. Siyah beyazlı takımda süper bir grafik çizen ve oynadığı maçları kazandıran Tello’nun özellikle İngiliz, İspanyol ve Fransız kulüplerinden astronomik teklifler aldığı öğrenildi. Ancak Şilili futbolcu Beşiktaş’ta aldığı ücretin iki katı teklif edilmesine rağmen bunları kabul etmedi.

Beşiktaş’ın yıldızlar topluluğu olduğunu söyleyen Tello zaman zaman takım içinde yapılan sistem değişikliklerine rağmen sahada savaştıklarını ifade ederek, gelen teklifleri değerlendirirken menajeri Olgun Aydına şöyle dedi:

Hedefler kamçılıyor

"Türkiye’de çok mutluyum. Ailemle birlikte inanılmaz bir sevgi görüyoruz. Beşiktaş Yönetimi’nin büyük hedefler belirlemesi bizleri kamçılıyor. Beşiktaş taraftarlarının inanılmaz desteğini hiçbir yerde göremedim. Türkiye’de kalmak veBeşiktaş’ta oynamak benim için çok önemli. Tesis, yönetim, takım kadrosu ve taraftar bütünlüğünün bir arada olduğu ortamdayım."

İspanya’da birçok takımda arkadaşları bulunduğunu kaydeden Tello, "Yerimde başka bir oyuncu olsa aldığı teklifler sonrası bir saniye kalmazdı. Fakat menajerimiz Sinan Engin ve yönetim kurulu ile aile gibi olduk.

Macera aramam

Benim için her şey para değil. Önemli olan huzur ve hedefler. Başarıiçin takım arkadaşlarımla coşmak için sahada tüm gücümü kullanıyorum. Bu saatten sonra macera aramam. Ben aile reisiyim. Büyümekte olan çocuğum var. Para için takımımı değiştirmem. Beşiktaşa şampiyonluk ve kupa kazandırmayı düşünüyorum. Ümraniye Tesisleri’ne gelen bir daha çıkmak istemez. Evli olmasam tesislerden dışarı adımımı atmam. Böylesi mükemmel ortam hiçbir yerde yok. İnönü Stadı beni heyecanlandırıyor" diye konuştu.

Ah bu Boğaz havası

BEŞİKTAŞ’ın Şilili yıldızı Tello,İstanbul Boğazı’na bayılıyor. Tello, "Delgado, Bobo, Serdar Özkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman ile sürekli görüşüyoruz. Papermoon, S Cafe sıkça gittiğim yerler. Antrenman sonraları zaten soluğu evde alıyorum. Oğlum Axel ile vakit nasıl geçiyor anlamıyorum. Bir de Boğaz havası aldık mı keyfimize diyecek yok" dedi.

hürriyet.com
__________________
Click the image to open in full size.

Sen her şeyi biliyorken,
Ben her şeyi göze almışken,
Sana uzaktan kıvranmak,
Nasıl acılı bir kanserdir bilemezsin!

Konu tyler durden tarafından (25-01-2008 Saat 05:34 ) değiştirilmiştir..
tyler durden Ofline   Alıntı ile Cevapla